2011. július 21.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Kuponokkal csábít az Ulpius Könyvesbolt - Óriás-kedvezmény hat könyvre

Hat izgalmas könyvhöz juthatnak hozzá az olvasók jelentős kedvezménnyel az Ulpius-Ház Kiadó jóvoltából, ha letöltik a kiadó kuponjait, és beváltják azokat az Ulpius Könyvesboltban, amely a főváros 13. kerületében található. A kuponokat a kiadó facebook-oldaláról lehet letölteni.

Romantikus irodalom, krimi, vámpírtörténet - ezek mindegyike megtalálható azon könyvek között, amelyeket az Ulpius-Ház Kiadó kuponjaival igen jelentős kedvezménnyel vásárolhatnak meg az olvasók. Az akcióban résztvevő könyvek között találjuk Karen Rose: Sikíts értem című könyvét, amelyet 2500 Ft-tal olcsóbban vehetnek meg az érdeklődők - az izgalmas krimi egy sorozatgyilkos után folyó nyomozás részleteibe avatja be az olvasót. 2000 Ft kedvezménnyel kínálják Sherrilyn Kenyon: Ördögi tánc című regényét, amely a mai kor igényeinek megfelelően egy vámpírtörténet, számos fordulattal, és persze némi vérrel. Rosamunde Pilcher: Téli napforduló című könyve, melyből 3000 Ft-ot engednek el, a romantikus irodalom kedvelőinek ajánlott, érzelmes világba kalauzol.

A krimi és a szatíra műfaját ötvözi M. C. Beaton: Agatha Raisin és a spenótos halálpite című könyve, amelyhez a kupon segítségével 2000 Ft-tal olcsóbban vehetünk meg, Steve Berry thriller-regényéhez, A templomosok örökségét pedig 2500 Ft-os kupon jár. A hatodik könyv Fábián Janka: Emma szerelme című regénye, mely egy századfordulós szerelmi történetet ígér az olvasónak.

A kuponokat a kiadó facebook-oldaláról lehet letölteni, és azokat az Ulpius Könyvesboltban (Budapest, 1137, Pozsonyi út. 23.) váltják be. Amennyiben valaki nem tud személyesen elmenni a 13. kerületi üzletbe, az interneten is megrendelheti a könyveket, a kupon@ulpiushaz.hu címre kell leadni a rendelést. Három, vagy annál több könyv egyidejű rendelése esetén a postaköltséget az Ulpius-ház állja, egy vagy két könyv megrendelése esetén utánvéttel 1250 Ft-ot, előreutalás esetén 750 Ft-ot kell fizetni.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei