2011. október 5.Kristóf Luca
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Könyvbemutatóval egybekötött kiállítás a Tranzit Art Café-ban

Varró Dániel második kifejezetten gyerekeknek szánt mondókáskötete, az Akinek a foga kijött megjelenése alkalmából könyvbemutatóval egybekötött kiállítást rendeznek a Tranzit Art Café-ban 2011. október 6-án 16 órai kezdettel. A kiállítás november 30-ig látogatható.

Az Akinek a foga kijött című kötet az Akinek a lába hatos folytatásaként jelenik meg a Manó Könyvek gondozásában, és immáron kicsivel idősebb porontyokhoz szól, ezt alcíme is mutatja: Még korszerűbb mondókák kevésbé kis babáknak. A kötet, amellett, hogy elsősorban valóban a gyermekeket célozza meg, a szülőknek is önfeledt pillanatokat ígér, mikor a papíron találkoznak azokkal az eseményekkel, amelyeket nap mint nap élnek át gyermekük mellett.

Az Akinek a foga kijött bemutatóján a résztvevők beszélgetést hallhatnak a szerzővel, valamint Maros Krisztina illusztrátorral. A beszélgetést vezeti Both Gabi, a Meseutca főszerkesztője. Ezt követően az érdeklődők megtekinthetik az Akinek a lába hatos és az Akinek a foga kijött mondókáskötetek illusztrációiból készült kiállítást. A tárlat november 30-ig tekinthető meg a Tranzit Art Café-ban.

Az eseményen a gyerekeket játszósarok várja a kávézóban, hogy ne unatkozzanak, amíg a felnőttek a könyvbemutatót hallgatják.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei