2011. október 7.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Rendhagyó könyvbemutatót tart Balla D. Károly - Online kérdezhető

Balla D. Károly legújabb könyvének, a Tejmozinak különleges bemutatót tart: az interneten keresztül, online várja az olvasókat egy beszélgetésre, melyen egyebek mellett megszólalnak azok a magyar írók és költők is, akik már olvasták a könyvet. A bemutató időpontja 2011. október 12., 15-17 óráig, helyszíne pedig a Magvető Kiadó oldala a Facebook-on.

Balla D. Károly Kárpátalján, Ungváron él családjával, valószínűleg részben emiatt, illetve annak okán, hogy nem túlzottan szereti a nyüzsgést, inkább elvonul, úgy döntött, hogy Tejmozi című könyvének bemutatóját rendhagyó módon online rendezi meg, egy videókonferencia keretében. A könyv kapcsán megszólal majd számos hazai szerző, így Csobánka Zsuzsa, Grecsó Krisztián, Kukorelly Endre, Parti Nagy Lajos, Zalán Tibor, és Závada Pál is véleményt formál Balla D. Károly alkotásáról.

A beszélgetés moderátora Király Levente, a Magvető Kiadó és a kötet szerkesztője lesz, a szerző szívesen válaszol az olvasók kérdéseire is. A Tejmozi egy érzelmes, feszültséggel teli, mély történet egy kisfiú szemüvegén keresztül családjáról, gyermekkoráról, és elsősorban emberi kapcsolatokról, melyek olyan törékenyek, akár az üveggolyó.

Kiadó: Megvető
Terjedelem: 216 oldal
Ár: 2990 Ft

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
Napvilág.Net 2011-10-10 19:22:04
Kedves Károly,
mi kapott sajtóanyagból dolgozunk, ezek szerint történt némi félreértés, kérem, a media[kukac]napvilag.net címre írja meg, hogy pontosan mit javítsunk, és azt természetesen készséggel megtesszük.
nem
regisztrált
Balla D. Károly 2011-10-10 12:21:14
Köszönöm a reklámot, de az infó több ponton is sántít. A bemutatót nem én, hanem a Magvető tartja, nem én, hanem ők döntöttek így (persze velem egyetértésben). No meg aztán: "egy kisfiú szemüvegén keresztül" - ezt honnan tetszett venni??
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei