2011. december 4.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Könyvbemutató és északi filmdélután a Kino moziban

Jonas Jonasson frissen megjelent könyvéről beszélget Szabó Simon Parti Nagy Lajossal és Kovács Patríciával - két északi film között - az Athenaeum Kiadó és a Kino mozi közös rendezvényén, december 7-én. A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt című regényből a népszerű színésznő olvas majd fel részleteket.

Az Észak című norvég vígjáték vetítésével kezdődik az Athenaeum Kiadó és a Kino mozi különleges, könyvbemutatóval egybekötött mozidélutánja december 7-én, 15:00-kor. Rune Denstad Langlo filmje egy egykori síbajnokról szól, aki idegösszeomlását követően arra is kénytelen rádöbbenni, hogy van egy gyermeke.

A film után Szabó Simon Parti Nagy Lajossal és Kovács Patríciával beszélget az északi humor egy másik gyöngyszeméről, Jonas Jonasson A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt című regényéről, amelyből a színésznő néhány részletet is felolvas. Az elsőkönyves író alkotása már nyolc nyelven bestsellerré vált, hazánkban idén novemberben jelent meg. A program zárásaként Lars Von Trier Melankólia című drámáját láthatja a közönség.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei