2011. december 13.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Megjelent Dave Grohl életrajza

Bár a Foo Fighters végül nem jött el az idei Sziget Fesztiválra, rajongóinak némi vigaszt jelenthet, hogy karácsonyra meglephetik magukat az együttes frontemberének, Dave Grohlnak izgalmas élettörténetével, amelyből a zenekarról is rengeteget megtudhatnak.

Dave Grohl meglepően sokoldalú személyiség. A Nirvana dobosaként ismerte meg a világ, jelenleg pedig a Foo Fighters élén áll.Korábban részt vett a Probot, valamint a Queens of the Stone Age munkásságában is. A hazánkba frissen megérkezett könyv a sikerek mellett a nehéz időkről is képet ad. Mindent megtudhatunk belőle egy fiatal punkzenész hétköznapjairól, majd a Kurt Cobain halála utáni önkeresésről is.

A Silenos Kiadó idén igencsak elkényeztette olvasóit, hiszen először a hiánypótló Vágtázó Halottkémek-interjúkötetet jelentette meg, aztán az igen alapos Burzum-könyv következett, majd pedig Dave Gahan életrajza került a boltok polcaira.

Legújabb megjelenése kapcsán a kiadó játékot hirdetett: Grohl-életrajzot tartalmazó könyvcsomagot sorsol ki azok között, akik január 15-ig a kiadó e-mail címére (info@silenos.hu) írnak arra zenetörténeti példát, amikor egy zenekar korábbi, nem dalszerző dobosa (esetleg basszerosa) később pozíciót váltva egy másik elismert együttest futtatott be.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei