2012. február 4.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Stresszoldó sorozat az Írók Boltjában - Elsőként Tóth Krisztina rendel

Érdekes, új szerepben mutatkoznak be kortárs szerzőink az Írók Boltjának most induló sorozatában. Az Írok szanatóriuma beszédes címet viselő délutáni szalon célja, hogy rövid időre a nyugalom szigetét teremtse meg a nyüzsgő nagyváros közepén. Mindennek realizálásában, ezáltal a résztvevők ellazulásában első alkalommal, február 7-én, Tóth Krisztina segít majd.

Az Írók szanatóriuma a stressz, a szorongás, a napi gondok, a teljesítmény-kényszer, a káosz és a krízis ellensúlyozásaképpen, egy óra nyugalmat, színvonalas semmittevést tesz lehetővé, az erre alkalmas környezetben, ismert kortárs alkotók receptje, javaslata, instrukciói szerint.

Az tollforgatók a rendezvénysorozat keretében változatos "terápiás módszereket" alkalmaznak majd. Valaki megnyugtató kisugárzású vendéget, családtagot hoz magával, mások légzéstechnika-oktatásra vállalkoznak, megint mások a buddhizmusról, esetleg a rájuk pszichológiai, lelki értelemben a legnagyobb hatást gyakorló művekről, szerzőkről beszélnek majd.

Mindegyik "relax-délutánban" közös azonban, hogy az irodalomnak és a zenének kulcsszerepet szánnak. A felolvasott saját, vagy másoktól vett szövegrészletek, valamint az írók által választott dallamok alapvetően meghatározzák majd a szeánszok karakterét. Mindehhez ráadásul vásárlói kedvezmények, akciók és meglepetések is kapcsolódnak.


A sorozat vendégei lesznek:


Tóth Krisztina 2012. február 7.

Németh Gábor 2012. február 21.

Györe Balázs 2012. március 6.

Nádasdy Ádám 2012. március 20.

Zeke Gyula 2012. április 3.

Borbély Szilárd 2012. április 17.

Kemény István 2012. május 8.

Győrffy Ákos 2012. május 22.

Takács Zsuzsa 2012. szeptember 4.

Parti Nagy Lajos 2012. szeptember 18.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei