2012. március 16.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Szeghalmi Lőrincz: Levelek az árnyékvilágból című könyvének bemutatója

Rendhagyó bemutatót tartanak Szeghalmi Lőrincz: Levelek az árnyékvilágból című könyvének március 22-én az Akvárium Klubban. A könyvet a zLabor Kommunikációs Megoldások ifjú csapata egy határokra fittyet hányó, új műfajjal népszerűsíti majd: a KönyvFilmmel.

Fantasztikusan izgalmas, történelmi thrillert vehet kezébe az olvasó Szeghalmi Lőrincz legújabb alkotásával; a Levelek az árnyékvilágból című könyvben bizarr esetekre derül fény, gyilkossággal, életre kelő szellemekkel, ráadásul mindez egy igazán rendhagyó könyvbemutatón kerül a közönség elé. A zLabor Kommunikációs Megoldások által kigondolt új műfaj, a KönyvFilm lényege, hogy egy néhány perces videót készítenek, amolyan nézhető fülszöveget, amely megidézi a könyv hangulatát, ezzel próbálván rávenni az embereket az olvasásra.

Március 22-én az Akváriumban 17 órától előadást tart Bene Bálint, a zLabor munkatársa a KönyvFilm sajátosságai és határterületei címmel, ezt követően pedig bemutatják Szeghalmi Lőrincz: Levelek az árnyékvilágból című könyvéhez készült KönyvFilmet. A jelenlévők ezután egy kerekasztal-beszélgetést hallgathatnak meg az olvasásnépszerűsítés lehetőségeiről, melyen részt vesz Karafiáth Orsolya költő, Juhász Anna, a Hadik Irodalmi Szalon művészeti vezetője, Balogh Endre, a Prae folyóirat és a Prae.hu kulturális portál alapító-főszerkesztője és Fabricius Gábor kreatív szakember, valamint Hercsel Adél, aki a beszélgetést vezeti. A beszélgetés után Csobánka Zsuzsa költő, író, kritikus, Bajtai András költő és Király Levente, a Magvető Kiadó szerkesztője bemutatják Szeghalmi Lőrincz: Levelek az árnyékvilágból című könyvét, végül pedig fogadás és koncert zárja az estét.

***


Szeghalmi Lőrincz: Levelek az árnyékvilágból
Terjedelem: 264 oldal
Ár: 2990 Ft

Bemutató: 2012. március 22.
Helyszín: Akvárium Klub

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei