2013. november 14.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

November 20-án mutatják be Novák Andor Armageddon-teória című könyvét

November 20-án tartják Novák Andor Armageddon-teória című regényének bemutatóját, a budapesti Garzon Caféban. A fiatal írónak ez a második könyve, amely a boltokba kerül, az első a 2011-ben megjelent Delírium - Remény volt. A szürreális szerelmi történet után az olvasók egy poszt-apokaliptikus látomást ismerhetnek meg.

Novák Andor (korábban Andrew Pierce) már a Delírium - Remény előtt is írt könyveket, ez volt azonban az első, amely - magánkiadásban - meg is jelent. Az Armageddon-teóriát - amelyet a szerző egy november 20-án, este 6-kor kezdődő kötetlen beszélgetés keretében mutat be - már az Álomgyár kiadó juttatja el a közönséghez.

A regény keletkezéséről és hátteréről Novák Andor számos információt tett közzé saját honlapján, tavaly vele készített interjúnkban pedig a következőket mondta a még formálódó írásról: "...merészebb, nyersebb, naturálisabb lesz a Delíriumnál, kevesebb szürreális látomással. Inkább az emberi psziché elfajulására, a hipnotikus agresszió következményeire és az organikus mutáció ábrázolására fogok építeni egy nukleáris világégés utáni korban".

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei