2008. június 6.Kígyós Adrienn
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

V. Autó-Motor Show Miskolcon - Szalonautótól a Hot Rod-ig

Június 7-én és 8-án kerül megrendezésre az V. Alianz Autó-Motor Show a miskolci Városi Jégcsarnokban. Érdekes programok, lélegzetelállító látvány, és csinos hölgyek várják az odalátogatókat. Idén először a rendezvény tuningtalálkozóval is kibővül, ahol mindenki megmérettetheti saját járműve teljesítményét, esztétikai tulajdonságait.

A nagy sikerre való tekintettel immáron ötödik alkalommal rendezik meg Miskolcon az Autó-Motor Kiállítást. 2008-ban a Carstyling.hu jóvoltából tuningszépségversennyel is kedveskednek a szervezők, ahol értékes tárgynyereményeket sorsolnak ki.

Szombaton, június 7-én hangnyomás-mérésre kerül sor, ahol bárki letesztelheti hifi berendezésének teljesítményét. Gáspár Laci énekes két Prostreet tuningautóját is megcsodálhatják az érdeklődők, melyről a szakértő réteg is igen elismerően nyilatkozik. Ezen felül láthatunk még Funnycar-t, egyenesen Amerikából, valamint magyar épített járműveket, melyek Németországban díjat nyertek. Aki a hagyományos formákat kedveli, az sem szenved majd hiányt, erről a több mint 40 szalonautó gondoskodik.

A hölgyek és gyerekek sem fognak unatkozni, hisz a színpadon mindkét nap érdekes, színvonalas programok várják az odalátogatókat. Lesz break-dance, kung-fu bemutató, sőt még kutya-divatbemutató is. A szabadtéri területen drift-show-t, motoros streetfighter produkciót és a Hot Rod Madness Autókaszkadőr Team lélegzetelállító előadását is megtekinthetjük.

*


V. Alianz Autó-Motor Show, Miskolc
Helyszín: Miskolc, Városi Jégcsarnok, Görgey Artúr u. 19.
Időpont: 2008. június 7-8., mindkét nap 9-18 óráig.
Jegyárak:
Felnőtt: 1500 Ft
Diák: 1200 Ft
Gyerek: 1000 Ft
/Érvényes Alianz szerződés felmutatásával a felnőtt jegyárból 300 Ft kedvezmény!/
További információk: www.automotorshow.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei