2008. július 7.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Váczi Dani kiállítása a Stoll Art Galériában - különös kortárs portrék

Holnap, július 8-án nyílik Váczi Dani bemutatkozó kiállítása a Stoll’Art Kortárs Galériában - a jelenleg fotóriporterként tevékenykedő fiatalember extravagáns, különleges képei egészen augusztus 9-ig megtekinthetők lesznek.

A Stoll’Art Galéria 2008 elején nyitotta meg kapuit a kultúra iránt érdeklődők előtt: a kortárs művészetek valamennyi ágának otthont adó galériában a kiállítások viszonylag gyakran, négy-öt hetente változnak, így biztosítva a folyamatos változatosságot.

Váczi Dani első kiállítása 21 darabból áll, melyek közt főleg festményeket talál az érdeklődő (a legnagyobb részük farostra készült olajjal, de akadnak vászonra, illetve papírra alkotott arcképek is), azonban két izgalmas kollázs is színesíti a tárlatot.

Az Élvezhető őrület bemutatja Váczi Dani vízióit - képei energikusak, lendületesek, olykor talán kissé bizarrak, mégis szerethetők. Modelljei között olyanokat találunk, mint Bruce Lee, vagy Nina Hagen énekesnő. A festmények elsőre talán kissé meghökkentők, de a művésznek talán éppen ez volt a célja: az élénk színek, a szokatlan megközelítés új perspektívából mutatja meg az őt megihlető hírességeket.

A kiállítás 2008. augusztus 9-ig tekinthető meg a Stoll’Art Galériában, bővebb információkért keressék fel a www.stollart.hu honlapot.

***


Helyszín: Stoll’Art Kortárs Galéria
Időpont: 2008. július 8 - augusztus 9.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei