2013. február 25.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Március a MODEM-ben - Két kiállítás nyílik

Két új kiállítással várja márciusban a látogatókat a debreceni MODEM, egy harmadik pedig, amely már január óta látogatható, április elejéig tekinthető meg. Az újonnan nyíló tárlatok egyike a kortárs kanadai printművészetet hozza el, a másik Csontó Lajos Vicces sztorija lesz.

Március 10-én nyitja meg kapuit a debreceni MODEM-ben Csontó Lajos Vicces sztori című kiállítása, melynek keretében a kiállítóhely harmadik emelete egyetlen hatalmas műalkotássá válik. A kiemelkedő tehetségű vizuális művész, Csontó Lajos a fekete falakra fehér krétarajzokat készít, amelyek videóinstallációkkal és fotóalapú művekkel váltakoznak majd az izgalmas kiállítótérben. A különleges tárlatot egészen 2013. június 3-ig meg lehet majd nézni.

A hónap végén aztán egy újabb kiállítás nyílik a MODEM-ben, amely tizenegy kortárs kanadai művész több mint félszáz alkotását mutatja majd be a közönségnek. Az Új Világ. Kortárs kanadai printművészet címet viselő tárlaton különböző irányvonalakat ismerhetnek meg az érdeklődők, az installációtól a könyvművészeten át a digitális vetítésig. Érdekesség, hogy a kiállított műveket kifejezetten erre a tárlatra készítették a művészek. A tizenegy kanadai művész mellett a tárlat kurátora, Derek Michael Besant A nyelv vége címmel külön szekcióban mutatja be alkotásait.

Mindemellett a MODEM-ben január vége óta látható az Élesdi Művésztelep elmúlt öt esztendejét bemutató kiállítás Zóna címmel - a tárlat, melyen a csoport tizenöt művészének és egy alkotópárosának munkái szerepelnek, még április 7-ig tekinthető meg.

Bővebb infó: www.modemart.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei