2008. június 27.Kertész Róbert
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Madonna nem Blöfföl, tényleg elválik Guy Ritchie rendezőtől

Madonna végleges döntésre jutott: válik tíz évvel fiatalabb brit férjétől, Guy Ritchie filmrendezőtől. A londoni bulvársajtó a héten írta meg, hogy a Londonban élő, 49 éves amerikai énekesnő és Ritchie házassága gyakorlatilag menthetetlen, és a sztárpár máris külön életet él.

A pénteki Daily Mirror bennfentes forrásai szerint Madonna most hivatalosan közölte is férjével: nagyon sajnálja, de el akar válni.
Guy Ritchie a brit lap által idézett "családi barátok" szerint "vonakodva, de belement" a nem egészen nyolc éve kötött, viharoktól szaggatott frigy felbontásába.
A jólértesültek szerint mindkét fél tárgyalt már jogászokkal - a Mirror a héten megírta, hogy Madonna a brit trónörökös és Sir Paul McCartney egykori válóperes ügyvédjéhez, az óránként 500 fontos (150 ezer forintos) munkadíjat számlázó Fiona Shackletonhoz fordult jogi tanácsért -, de mindketten azt akarják, hogy a házasság a lehető legbarátibb és legrendezettebb módon érjen véget.
Külön házassági szerződés híján Ritchie 50 millió font körüli összegre számíthat a 300 millió fontos közös vagyonból, és a lap forrásai szerint valószínűtlen, hogy a filmrendező bírósági csatát indítana ennél nagyobb részesedésért.
A pénteki Daily Mirror - a teljesség igénye nélkül - gyorsleltárt közölt arról, hogy a két sztárnak mije is van. A legszerényebb vagyontárgyak közé tartozik a házaspár autóparkja, amely egy 47 ezer fontos Audi Q7-esből, egy 58 ezer fontos Range Roverből és egy 35 ezer fontos Mercedesből áll.
A Wiltshire grófságbeli birtok a rajta álló kisebb családi kastéllyal együtt azonban már 10 millió fontot ér. Van ezen kívül egy hétmillió és egy hatmillió fontos londoni luxuslakás - az egyik tíz hálószobás -, valamint két kisebb, egyenként kétmillió fontos lakás szintén Londonban. Az ugyancsak tíz hálószobás közös ingatlan a kaliforniai Beverly Hillsben 8 millió fontot ér, a két New York-i lakás egyenként 2 millió fontot.
Van tehát hová szétköltözni, ami gyakorlatilag már meg is történt: Madonna jelenleg a gyerekekkel New Yorkban tartózkodik, Ritchie pedig a wiltshire-i birtokra húzódott vissza.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei