2009. április 22.Dallos Judit
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Hugh Jackman halhatatlan lett Clint Eastwood és Al Pacino társaságában

Hugh Jackman, a mozikban is hamarosan látható legújabb X-Men Origins: Wolverine című film mutánsa, tegnap végleg és kitörölhetetlenül beleírta nevét Hollywood történelmébe. A híres Grauman’s Kínai Színházban ugyanis cementbe öntve megörökítették az ausztrál színész kéz- és láblenyomatát, valamint saját kezű aláírását.

A Hollywood Boulevard-on található filmszínház a város egyik legfelkapottabb turista látványossága, ahol az elmúlt több, mint nyolcvan év során a filmszakma olyan kiválóságai léptek és tenyereltek cementbe, mint Cary Grant és Judy Garland.

Jackman az ünnepélyes ceremónia során felidézte egy régebbi látogatását a Kínai Színházban. Elmesélte, hogy egy kirándulás alkalmával járt ott a feleségével. Akkor, az első hely, amit felkerestek Los Angelesben pont az volt, ahova mostantól már miatta is elzarándokolhatnak a rajongói.

- 12 évvel ezelőtt voltunk itt - mesélte az összegyűlt tömegnek Jackman - Egy színész számára rendkívüli megtiszteltetés itt lenni. Ránézel Fred Asteire, Cary Grant, Clint Eastwood, Al Pacino, Steve McQuenn és John Wayne nevére és eszedbe jut, hogy hamarosan te is köztük leszel.

Hugh Jackman két héten belül ismét a Wolverine nevű mutáns bőrébe bújva debütál a mozikban az X-Men Origins című filmben.

A most negyven éves Jackman igen sokoldalú színész. Láthattuk már őt izgalmas kalandokban a Kardhalban és romantikus hősként a szintén ausztrál Nicole Kidman oldalán az Ausztráliában. A Cate és Leopold című filmben nyújtott alakításáért 2002-ben még Golden Globe díjra is jelölték. Hugh Jackman azonban nem csupán a filmvásznon halmozza a sikereket. Színházi munkáját korábban többször is Tony-díjjal ismerték el.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei