2009. április 27.Dallos Judit
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Tyra Banks szupermodell bíróság elé áll

A hírességek életéből az átlag emberek csak a csillogást és a mérhetetlen luxust látják. Azonban az ő életük sem fenékig tejfel. Életük minden pillanata a nyilvánosság előtt zajlik. Éppen ezért a rajongók mellett számtalan irigyet is magukénak tudhatnak. Vannak, akik csak távolból áhítoznak a sztárokéhoz hasonló életre, de vannak, akik ennél is tovább mennek.

Egy ilyen gátlástalan férfival gyűlt meg a baja Tyra Banksnek. A kifutók ünnepelt sztárjából televíziós műsorvezetővé avanzsált fekete bőrű szépségnek a héten bíróság előtt kell tanúskodnia egy őt zaklató férfi ellen. A vádlott az utóbbi időben mindenhová követte Bankset. Az Amerika Következő Topmodellje című verseny háziasszonya egy manhattani bíróság előtt most újra találkozni fog zaklatójával, Brady Green-nel.

Az Írországból származó Greent azzal vádolják, hogy a tavalyi évben mindenhová követte Tyra Bankset. A férfit 2008. március 18.-án tartoztatták le egy Manhattanben lévő McDonald’s-ban, miután megpróbált a modell közelébe férkőzni a The Tyra Banks Show felvételei közben.

Letartóztatása után Green azt mondta a rendőröknek, hogy ismeri Tyra-t és ők ketten jó barátok. Azt állította, hogy busszal jött Los Angelesből csak azért, hogy találkozzanak.

A férfi már korábban is számos alkalommal próbált a modell közelébe kerülni. Leveleket, sőt virágokat is küldött neki, ráadásul telefonon is többször hívta. A 35 éves Banksnek ezeket mind tanúsítani kell a bíróság előtt.

A 38 éves Green ártatlannak vallotta magát a zaklatás ügyében. Amennyiben Manhattan Büntetőjogi Bírósága mégis elítéli, 90 napos börtönbüntetés vár rá. Az ügyben James Burke fog bíráskodni, aki esküdtszék nélkül fogja tárgyalni az ügyet.

Green eddig minden javaslatot elutasított a peren kívüli megegyezésre vonatkozóan. Ha mégis elfogadná a javaslatok egyikét, Tyra Banks vallomására már nem lenne szükség és így a gyönyörű modellnek nem kellene megjelennie a bíróság előtt. Ezzel megmenekülne a zaklatójával való felkavaró találkozástól.


Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei