2009. április 30.Dallos Judit
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Bruce Willis nem hajlandó nyugdíjba menni

Bruce Willis az a színész, aki már soha az életben nem fogja tudni megváltoztatni a róla kialakult képet. Hiába próbálkozott más karakterek eljátszásával is, ő már mindörökre a koszos fehér trikós, több sebből vérző, de mégis talpon maradó és ráadásul mindenkit és mindent megmentő John McClane marad.

A Németországban született színész március 19.-én töltötte be ötvennegyedik életévét. Sármjából azonban az ötödik X-en túl sem veszített semmit. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a múlt hónapban oltár elé vezette fotómodell kedvesét.

Úgy tűnik, hogy a filmszakma sem szeretné még nyugdíjazni kedvenc hősét, hiszen jelenleg is három filmmel - természetesen akció filmmel - kapcsolatban folynak a tárgyalások. Az egyik egy thriller, melynek címe Inventory, a másik egy CIA történet, a Red a harmadik pedig a Scarpa című film, amely egy FBI informátorról, Greg Scarparól szól.

A Redben, amely egy könyvadaptáció, Willis - nem túl meglepő módon - egy visszavonult ügynököt alakítana, aki rögvest otthagyja a nyugdíjas életet, amikor egy merénylő őt és kedvesét fenyegeti.

Bruce Willis a filmszakma egy igen elit csoportjához tartozik. Hiszen Sylvester Stallone és Harrison Ford mellett, korát meghazudtolva, ő is vállalja az olykor egyáltalán nem veszélytelen akciójeleneteket is. Lepipálva ezzel csinos kis pofijukat féltő fiatal kollégáikat.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
rék 2009-05-12 17:34:52
Remélem a közeljövőben tényleg nemszándékozik nyugdíjba menni,mert mindenkinek hiányozna a képernyőről.
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei