2009. május 5.Dallos Judit
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Még mindig retteg az összevert énekesnő

Rihanna visszatért! Legalábbis ami a vörös szőnyeget illeti. A fiatal énekesnő tegnap megjelent ugyanis a New York-i Metropolitan Múzeum gálaestjén. Ez volt az R&B énekesnő első nyilvános szereplése azóta, hogy exbarátja Chris Brown februárban igen durván elbánt vele. Az akkor készült fotók sokkolták a közvéleményt.

A botrány a 2009-es Grammy-díj átadó estéjén robbant ki. Az estre Rihanna és barátja Chris Brown egyaránt hivatalos volt. Nem sokkal a kezdés előtt azonban lemondták a szereplésüket. Mint később kiderült azért, mert Brown annyira megverte az énekesnőt, hogy arcát csak plasztikai műtéttel tudták helyreállítani.

Tegnap este azonban egy megújult Rihannat láthatott az impozáns vendégsereg a New York-i múzeumban. Fekete Dolce&Gabbana öltönyében igazán remekül festett. A sajtó képviselőivel történő beszélgetést azonban gondosan elkerülte.

Hiába volt az első nyilvános megjelenése ilyen látványos és sikeres, Rihanna ahhoz még nem érzi elég erősnek magát, hogy koncertet adjon. Ezért lemondta az e hónap végére tervezett fellépését.

Az R&B sztár az Arab Emirátusokban lépett volna színpadra, de - ahogy azt a kocert szervezője elmondta - még nem áll készen arra, hogy újra közönség elé álljon. Azonban ígéretet tett arra, hogy amint lelkiekben is felkészült rá, megtartják a koncertet.


Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
robynfenty 2009-05-05 18:17:33
hat nm csodakozom egyatalan ririn me azok utan ami tortent vele nm is csoda h nm nagyon akar a nyilvanossag elott szerepelni.mondjuk aze nm kene allandoan barbadoson bujdosson a szuleinel!ha tortenik velunk valami akko kell h vallaljuk a vele jaro problemakat meg a ha kellemetlenek is nm szabad elrejtoznunk elole!!!:|
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei