2009. május 13.Dallos Judit
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Patrick Swayze utolsó tánca, cowboy módra

A 1980-as években (de talán nem túlzás azt állítani, hogy még ma is) nők millióit szegezte a képernyők elé Patrick Swayze csipőmozgása. Mindenki a szende szűz Baby helyében szeretett volna lenni, hogy forró táncot lejthessen a sármos színésszel. Patrik Swayze mára azonban már csak árnyéka annak a férfinak, aki egykoron mindenkit piszkos táncra csábított.

A napokban egy új könyv jelent meg, amely nyíltan mesél a színész rákkal folytatott küzdelméről is. Ebből azt is megtudhatjuk, hogy Swayze a The Beast című sorozatban úgy dolgozott napi 12 órát, hogy még fájdalomcsillapítót sem vett be.

- A munkához való hozzáállása egyszerűen hihetetlen. Elképesztő fájdalmai voltak a The Beast munkálatai során. Azonban csak egy nap szabadságot vett ki és minden fájdalomcsillapító gyógyszert visszautasított. Nem akarta, hogy bármi is befolyásolja színészi teljesítményét és az elméjét. - nyilatkozta a könyv szerzője, Wendy Leigh.

A Patrick Swayze: One Last Dance című könyv a színész texasi gyermekkorát is bemutatja, amikor még Swayze profi tácosnak vagy focistának készült. A könyben a sorozat egyik producere is felidézi azt a pillanatot, amikor Swayze felfedte előtte betegségét.

- Azt mondta, "remek formában vagyok. Én egy cowboy vagyok. Egy táncos. Meg fogok bírkózni vele".

Sajnos egyre inkább úgy tűnik, hogy Patrick Swayze hiába bízott önmagában. Betegsége erősebbnek bizonyult nála.Jennifer Gray és Patrick Swayze a mára kultikussá vált Dirty Dancing-ben

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Csatlakozott:

2008-01-17

Írt kommentek:

17 db

zsike 2009-05-13 16:57:45

Többször láttam már a "Piszkos tánc"-ot, és akárhányszor lenne lehetőségem, megnézném...nem unnám meg. Imádom Patrick
Swayze-t, imádom a művészetét. Több filmet láttam már melyekben
szerepelt, de nálam ez a film viszi a pálmát.
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei