2010. szeptember 15.Vancsó Éva
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Penelope Cruz és Javier Bardem gyermeket vár

Javier Bardem és Penelope Cruz szóvivője megerősítette a hónapok óta tartó szóbeszédet, miszerint a színész szerelmespár gyermekáldásnak néz elébe. Az ifjú trónörökös várhatóan január elején születik meg, a színésznő jelenleg dolgozik, forgatja a Karib-tenger kalózai negyedik részét.

Javier Bardem és Penelope Cruz 2008-ban talált egymásra, amikor együtt szerepeltek Woody Allen Vicky Christina Barcelona című filmjében. Egy évvel ezelőtt a színésznő még csak elméletben nyilatkozott az anyaságról: "Ha lesz gyerekem, akkor nagyon jól akarom csinálni. Azt akarom, hogy a legfontosabb feladat legyen az életemben."

Penelope Cruzról már nyáron felreppent a szóbeszéd, hogy gyermekáldás elé néz, mikor júliusban a Bahamákon titokban összeházasodott Javier Bardemmel, de ekkor ezt még a nyilvánosság előtt tagadták. Azonban a színésznő madridi szóvivője kedden reggel hivatalosan bejelentette, hogy Penelope Cruz négy és fél hónapos terhes, a két legnagyobb spanyol színész sztár a gyermekét január elejére várja.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei