2010. szeptember 30.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Suzanne Tamim popénekesnő gyilkosa enyhébb ítélettel úszta meg

Két évvel ezelőtt nagy port kavart a hír: egy arab üzletember bérgyilkossal ölette meg popénekesnő barátnőjét, aki elhagyta őt. Tavaly tavassza, miután bebizonyosodott, hogy valóban Hisam Talaat Musztafa bérelte fel a gyilkost, halálra ítélték. Most azonban enyhítettek az ítéleten: 15 évnyi börtönbüntetést kapott.

Suzanne Tamim énekesnőt 2008-ban, egy szállodában késelte halálra egy ember, akiről később kiderült, hogy volt szeretőjének testőre, és az is hamarosan bizonyosságot nyert, hogy a háttéreben a sértett szerelmes áll. Az indok igen egyszerű volt: az énekesnő elhagyta az egyébként háromgyerekes, köztiszteletnek örvendő férfit, aki ráadásul az egyiptomi Nemzeti Demokrata Párt egyik képviselője volt.

A bizonyítékok minden kétséget kizáróan igazolták, hogy Hisam Talaat Musztafa adott utasítást a gyilkosságra, ezért 2008 októberében letartóztatták a következő év májusban pedig elsőfokon kimondták a halálos ítéletet. Mivel azonban ez ellen fellebbeztek, az ügyet újratárgyalták, és most hirdettek újabb ítéletet, mely szerint a megbítónak 15, a gyilkosnak pedig 25 évet kell a rácsok mögött töltenie.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei