2010. november 5.Vancsó Éva
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Brad Pitt szerepválasztáskor a gyerekei érdekét tartja szem előtt

Brad Pitt szuperapa szeretne lenni, a szó szoros értelmében, ehhez a Megamind című animációs filmben szuperhőst játszik, remélve, hogy már nem Pókember lesz a legmenőbb a gyermekei szemében. De a sztárszínész és apuka egyébként is minden szerep elvállalásánál végiggondolja, mit fognak szólni hozzá a gyerekei.

Apaként nagyobb felelősség eldönteni, hogy milyen szerepet vállal el egy színész, jól tudja ezt Brad Pitt, aki mindent megtesz, hogy kiérdemelje a szuperapuka díjat. A Megamind című film premierjén mesélt a színész a szuperhősökről, szerepekről és a választásokról. Bevallása szerint gyerekei szemében Pókember a legmenőbb, de mivel az a szerep már foglalt, így be kellett érnie azzal, hogy Metro Man karakterének kölcsönzi a hangját.

Két fiát, Maddoxot és Paxot magával is vitte a film new yorki premierjére, hogy lássa mit gondolnak, apu felveheti-e a versenyt Pókemberrel. A felesége, Angelina Jolie mindezt úgy kommentálta, hogy reméli azért a gyerekeik számára apu tényleg menő, és jobb mint Pókember, a Megaagy is biztosan tetszeni fog nekik. Brad Pitt minden szerep előtt a gyerekeire gondol, miattuk vállalja el: fog-e tetszeni nekik, vagy fog-e tetszeni nekik, ha már fiatal felnőttek lesznek? Fontos szempont, mivel Angelina Jolie azt is elárulta, hogy a fiak és lányaik nagyon kemény kritikusok.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei