2011. január 31.Csillag Zita
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

A Golden Globe legjobb testét, hátát és vállát is megválasztották

A múlt heti Golden Globe-díj átadásának újabb nyertesei vannak. Egy népszerű Los Angeles-i magazin ugyanis legújabb számában olvasói szavazatai alapján kiosztotta a díjátadó legjobb teste díjat. A két nyertes: Eva Longoria és Halle Berry. A legjobb test mellett a legszebb vállat, hátat és a legizmosabb kart is díjazták.

A szerkesztők kommentárjukban kiemelték, hogy Longoriát a bosszú teszi széppé: ő akkor is gyönyörű, amikor szenvednie kéne, hiszen nemrégiben szakított férjével, Tony Parkerrel. Eva Longoria és Halle Berry mellett futott még Anne Hathaway, aki a legszebb hát, Claire Danes, aki a legszebb váll, Amy Adams, aki a legszebb izmos kar, Sofia Vergara, aki a legszebb homokóra-alak, Jennifer Lopez, aki a legszebb fenék és Natalie Portman, aki a legszebb terhes has kategóriában kapott elismerést, míg January Jones a merészen sokat mutatók díját, a 73 éves Jane Fonda pedig a nagy visszatérők díját kapta a magazintól.

Eva Longoria a klasszikus Hollywoodot megidéző, uszályos fekete Zac Posen-estélyit viselt, és a lehető legszűkszavúbban nyilatkozott, amikor a válása utáni életéről kérdezték.

- Szerencsére jó barátok vesznek körül - mondta újságíróknak, és ezzel részéről le is zárta a témát.

Longoria rajongói hamarosan újra láthatják kedvencüket, hiszen február 16-án a hazai boltokba kerül a 6 lemezes Született feleségek teljes hatodik évada, az összes epizódot és számos izgalmas extrát, eddig nem látott jelenetet tartalmazó gyűjteményben.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei