2011. július 18.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Keith Caputo, a Life Of Agony énekese nővé operáltatja magát?

Meglepő híresztelés látott napvilágot Keith Caputo-val, a Life Of Agony énekesével kapcsolatban: számos újság arról cikkez, hogy az énekes hamarosan nemet vált, nővé operáltatja magát. Mostanra azonban úgy látszik, az egész Keith Caputo egy félreértett Twitter-bejegyzésén alapult.

Keith Caputo július hetedikén posztolta az alábbi bejegyzését a Twitteren: "M2F transexuals like me are the women who give up male privilege for femininity!" - ami körölbelül annyit tesz, hogy az M2F (male to femail, vagyis férfiból nővé) transzszexuálisok, mint ő, feladják a férfias kiváltságaikat a nőisességükért. Ebből a szemfüles újságírók rögtön műtétet kiáltottak, holott csak arról van szó, hogy Keith Caputo mostantól nőként szeretné folytatni az életét - de szó sincs műtétről.

A másik tévhit, amit ennek kapcsán előhoztak, az az, hogy a Life Of Agony feloszlik. Ez szintén nem igaz, a hír valószínűleg onnan kapott lábra, hogy a banda gitárosa nemrégiben azt nyilatkozta egy újságnak, hogy írt ugyan néhány új dalt, de azt egyelőre még nem tudja, mikor csinálhatják meg őket, mert a zenekar többi tagja el van foglalva az egyéb projektekkel. Ehhez kapcsolódott még egy Twitter-bejegyzés Keith Caputo-tól, aki annyit írt, hogy az aznapi koncert valószínűleg az utolsó Európában... azonban azóta már három fellépésük volt a legöregebb kontinensen.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei