2012. július 2.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Letartóztatták Prágában a Lamb of God frontemberét: Megölte rajongóját

Bár elsőre nagyon furcsán hangzik, Randy Blythe, a Lamb of God frontembere úgy ölt meg egy embert, hogy nem is tudott róla, mi történt. A zenész egy korábbi prágai koncerten ellökte egyik rajongóját, aki olyan szerencsétlenül esett, hogy agyvérzést kapott, és hetekkel később meghalt.

Éppen csak földet ért a Lamb of God zenekar repülőgépe Prágában néhány nappal ezelőtt, a reptéren már rendőrök várták őket, és kattant a bilincs Randy Blythe, a frontember csuklóján. A zenész maga sem értette, mi történt, nem tudott róla, hogy egy ember megölésével gyanúsítják. Egy szerencsétlen balesetről van szó: legutóbb, amikor Prágában koncerteztek, egy kisebb verekedés tört ki, melynek során két rajongó felmászott a színpadra. Az énekes nem teketóriázott: egyiküket leütötte, a másikat pedig lelökte a színpadról, vissza a tömegbe. Sajnos, ez utóbbi rajongó olyan szerencsétlen módon esett el, hogy agyvérzést kapott, és néhány héten belül elhunyt. Erről azonban a zenekar eddig egyáltalán nem tudott - így hidegzuhanyként érte Randy Blythe-ot, hogy őt gyanúsítják a férfi megölésével.

Felmerülhet a kérdés, hogy miért nem tartóztatták le már akkor az énekest - erre azonban egyszerű a válasz: mire lezajlottak a kihallgatások, és a rendőrség előtt a szemtanúk vallomásai alapján kirajzolódott, hogy mi történhetett, addigra a Lamb of God már elhagyta az országot. Most azonban Randy Blythe-nak felelnie kell tettéért, és bár ma valószínűleg óvadék ellenében szabadon engedik az énekest, Csehországot nem hagyhatja el, hiszen tárgyalás vár rá, és öttől tíz évig terjedő szabadságvesztéssel is sújthatják.

Kép: Partyk Pigeon (www.myspace.com/lambofgod)

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei