2012. július 3.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Adele gyermeket vár! - A 24 éves énekesnő anya lesz

A hatszoros Grammy-díjas Adele bejelentette: első kisbabáját várja. Az aranytorkú énekesnő tavaly ismerkedett meg szerelmével, akivel idén januárban hozták nyilvánosságra kapcsolatukat. Adele, bár mindössze huszonnégy éves, nagyon örül a babának, és izgatottan készül az anyaságra, párja, Simon Konecki szintén boldogan néz az apai örömök elé.

Mintha csak egy új koncertdátumot jelentene be: Adele honlapján "Van egy hírem!" címmel közölte a rajongóival, hogy édesanya lesz, első gyermekét várja barátjától, Simon Koneckitől. Mint írja: azt szerette volna, ha a rajongói közvetlenül tőle értesülnek az örömteli hírről, ami miatt rettenetesen izgatottak és boldogok, és egyúttal arra kér mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletét, és engedjék, hogy maximálisan kiélvezze ezt az időszakot, ami hihetetlenül értékes számára.

Adele tavaly nyáron ismerkedett meg a nála tizenkét évvel idősebb Simon Koneckivel, és úgy tűnik, a szerelem annyira elsöprő közöttük, hogy ilyen rövid idő után közös gyermeket vállalnak. 2012 januárjában hozták nyilvánosságra kapcsolatukat, azóta pedig semmilyen negatív hír nem látott napvilágot velük kapcsolatban. Most pedig a lehető legpozitívabb dolog történt: gyermekük lesz, akit mindketten izgalommal várnak, és mint Adele kijelentette, legalább három gyermeket szeretne, lehetőleg fiúkat. Mindenesetre a háttér miatt nem kell aggódniuk, nemrégiben vásároltak ugyanis egy hatalmas birtokot, ahol fantasztikus gyermekkor vár a csöppségre.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei