2012. július 14.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Sylvester Stallone fia, Sage Stallone elhunyt gyógyszertúladagolásban

Szombat hajnalban a házvezetőnője bukkant rá Sage Stallone színész, rendező holttestére otthonában - a harminchat esztendős férfi, aki egyébként Sylvester Stallone fia volt, az első jelek szerint gyógyszertúladagolás miatt kapott szívrohamot, vagy agyvérzést.

A hírt Sylvester Stallone szóvivője is megerősítette: a Rocky-filmek sztárjának fia ma hajnalban elhunyt. Sage Sylvester Stallone első házasságából született, és maga is a színészi pályára lépett: egyebek mellett feltűnt apja mellett a Rocky 5. részében, illetve a Daylight című akciófilmben is. Tevékenykedett továbbá rendezőként, forgatókönyvíróként és producerként, és barátai elmondása szerint kifejezetten életvidám volt az utóbbi időben, készült rá, hogy feleségül vegye barátnőjét.


Sylvester Stallone és fia, Sage a Rocky 5-ben

A rendőrség elmondása szerint, bár egyelőre még nem tudnak teljesen biztosat mondani, úgy tűnik, Sage Stallonével gyógyszertúladagolás végzett, illetve az emiatt kialakulhatott agyvérzés, vagy infarktus. Sylvester Stallone fia mindössze harminchat éves volt.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei