2012. augusztus 30.Kristóf Luca
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Derzsi János leütötte Pozsgai Zsoltot, az Új Színház főrendezőjét

Egyetlen ütéssel fejezte ki véleményét Derzsi János színész: a csapást Pozsgai Zsolt, az Új Színház főrendezője kapta, állítólag azért, mert korábban kétértelmű nyilatkozatot tett a színésszel kapcsolatban. A dühös művész nem bírta fékezni indulatait, és leütötte a rendezőt, aki állítólag az eszméletét is elvesztette az ütés erejétől.

Az Új Színház körül nem csitulnak a kedélyek. A korábbi, botrányokkal tarkított igazgatóváltást követően most tettlegességig fajult egy nézeteltérés, az egyik színész, valamint a főrendező, Pozsgai Zsolt között. Derzsi János hétfőn mondott fel az Új Színházban, állítólag azért, mert nem volt elégedett a szerepekkel, amelyeket rá osztottak. Ezt követően szerdán a Népszavában jelent meg egy cikk, amelyben Pozsgai Zsolt főrendező, a színház művészeti vezetője kétértelmű megjegyzést tett Derzsivel kapcsolatban: megköszönte neki az információkat, amelyeket állítólag átadott a korábbi vezetésről. Úgy tudni, hogy Derzsi Jánosnál ez csapta ki a biztosítékot, mert úgy érezte, ezzel a főrendező besúgónak állítja be őt.

Fortyogott az indulat az ötvennyolc éves művészben, amikor a cikk elolvasása után bement az Új Színházba - Pozsgait éppen próba közben találta, és állítólag egyetlen szó nélkül leütötte. A főrendező az ütéstől rövid időre eszméletét vesztette, de mikor magához tért, bement a kórházba, és látleletet vetetett. Úgy tudni, hogy már meg is tette a feljelentést Derzsi János ellen.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
pisti 2012-08-30 18:40:18
Ejnye János!
A trágyázó villa stílszerűbb lett volna. Csak úriembernek jár pofon ....
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei