2012. szeptember 3.Kristóf Luca
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Mary Zsuzsi a szerelem miatt lett öngyilkos barátnője szerint

Bár korábban felmerültek olyan hírek, hogy Mary Zsuzsi tragikus öngyilkosságának hátterében anyagi gondok álltak, a közelmúltban kiderült: az énekesnőnek nem voltak pénzügyi problémái. Hogy akkor mégis mi vezethetett szörnyű tettéhez, arról legjobb barátnője, Szenes Andrea beszélt az egyik napilapnak.

Tavaly december 24-én, szenteste dobta el magától az életet Mary Zsuzsi énekesnő, de hogy mi motiválhatta tettét, arra azóta sincs egyértelmű magyarázat. Korábban felmerült, hogy anyagi gondjai voltak, illetve az is, hogy pajzsmirigybetegsége miatt érezte úgy, hogy nem akar tovább élni, hiszen emiatt rengeteget hízott. Barátai, családja körében gyakorlatilag köztudott volt, hogy depressziós, az utolsó fél évben alig mutatkozott nyilvános helyen. Mindezt betetőzte, hogy szakított szerelmével, a nála jóval fiatalabb Kelemen Szabolccsal, és végtelenül magányos lett.

Szenes Andrea, az énekesnő barátnője egy napilapnak nyilatkozott a napokban, és arról beszélt, hogy véleménye szerint az öngyilkosság elsődleges oka a szerelem elvesztése volt - állítólag Mary Zsuzsi többször beszélt arról barátnőjének, hogy mind a testi, mind a lelki szerelem rettenetesen hiányzik neki. Mint kiderült, a huszonhárom esztendővel fiatalabb férfivel való szakítás után bulimiás lett. Bár valószínűleg ennek is komoly szerepe lehetett az énekesnő végzetes elhatározásának meghozatalában, a legvalószínűbbnek az látszik, hogy mindez együttesen vezetett Mary Zsuzsi öngyilkosságához.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
Francisco 2018-10-18 13:53:23
Horvath Roland honnan veszed a batorsagot, hogy ilyen baromsagokat leirjal? Senki nem hivott rendort soha Szabolcsra a Zsuzsi gyerekeit szerette, sosem bantotta oket. A Zsuzsival pedig soha nem verekedtek. Raadasul sosem lattam inni vagy drogozni. Honnan vetted ezeket a marhasagokat? Egy irigye vagy vagy csak egy elmebeteg??
nem
regisztrált
Mlinkó Annabella 2012-09-04 13:01:22
"Mary Zsuzsi a szerelem miatt lett öngyilkos barátnője szerint"- akkor Sz. Andreánál nagyon gáz van, piál????
Nyilatkozzon arról, hogy ő miért nem kell a férfiaknak, pedig középkorú még csak!
nem
regisztrált
Mór Kati 2012-09-03 21:56:35
Ez új hogy ők ketten milyen jó barátnők voltak...eddig még szóba sem került az Andrea.Sok barátnők (Némedi Mari is pl.)miért nem mentek el beszélgetni, hogy ne legyen magányos azon a bizonyos napon, amikor a tragédia bekövetkezett????
nem
regisztrált
Scott Patricia 2012-09-03 21:18:28
"Képtelen érintések, csókok és nagy szerelme, Szabolcs nélkül élni. Gyakran kiöntötte a szívét: a fiatalság vágyáról, a tetszeni akarásáról, hogy sokszor hánytatta magát emiatt - fedte fel Andrea a titkot, hogy Mary Zsuzsi, miután véget ért a kapcsolata a 23 évvel fiatalabb Kelemen Szabolccsal, bulimiás lett, később pedig az alkoholba menekült." - Szenes Andrea bevolt piálva, hogy sok hülyeséget összehord??????? Hagyni kellene már nyugodni Mary Zsuzsit!!!
nem
regisztrált
Ónodi Kriszta 2012-09-03 17:11:00
"Zsuzsi elmondta, mennyire hiányzik neki a testi szerelem, amely nélkül nem tud és nem is akar élni." Ez igaz volt, van ilyen dala is!!! Amiket a Szenes Andrea mesél azok mind hazugságok!!!!!
nem
regisztrált
Tóth Mari 2012-09-03 16:40:22
Szenes Andrea fehéríttesse a fogait, festesse ki, takaríttassa ki a "Blikkben" szellőztetett koszos lakását. Adja vissza a diplomáját, mert egy "barátnőjének" az intim titikait a halála után, amikor már védekezni sem tud, kikérni sem tudja magának, a legszélesebb nyilvánosságra hozta.
nem
regisztrált
Berni László 2012-09-03 16:33:08
Miért nem hagyják nyugodni Mary Zsuzsit???
Szenes Andrea hazudik!!!
Nézzen tükörbe, azután foglalkozzon saját magával!!!!!!!
nem
regisztrált
Horváth Roland 2012-09-03 16:25:29
Szenes Andrea foglalkozzon saját magával!! A fiatalember, Szabolcs hagyta el Mary Zsuzsit!!! Hajdú Péter Frizbi c. műsorában, kb. 2 éve, a művésznő legkisebb fia, és Klapka úr elmondták, hogy a rendőrséggel tetették ki a fiatalembert, ütötte M. Zsuzsit, a fiút is hasba rúgta, többször bántalmazta, akkor nagy szerelem lehetett... Erősen drogos, alkoholista volt a Szabolcs!!!
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei