2012. szeptember 5.Kristóf Luca
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Noel Gallagher akár bele is halhatott volna, ha megcsípi a mérges pók

Noel Gallagher, az Oasis egykori tagja igen szerencsés. Nem csak azért, mert minden jel szerint sikerült kigyógyulnia alkoholizmusából és drogfüggőségéből, hanem azért is, mert elkerült egy balesetet, ami akár végzetes is lehetett volna számára. Talán furcsán hangzik, de a sztár egy pókcsípést úszott meg ilyen szerencsésen, ami akár az életébe is kerülhetett volna.

Nem lehet tudni, vajon hol fészkelte be magát Noel Gallagher gitártokjába az a pók, amely - ha megcsípte volna a népszerű zenészt -, az életébe is kerülhetett volna. A nyolclábú betolakodó akkor került elő, amikor Gallagher a legutóbbi koncerten elővette a hangszerét: valahogyan beköltözött a zenész gitártokjába, és csak a szerencsén múlott, hogy nem csípte meg az Oasis egykori szólógitáros-zeneszerzőjét. Amennyiben ez bekövetkezett volna, annak beláthatatlan következményeire jobb nem is gondolni.

Hogy a mérges pók vajon hol fészkelhette be magát Gallagher tokjába, azt nem lehet tudni, mint ahogy azt sem, hogy honnan származik az állat. A zenész ugyanis éppen egy világkörüli turnén vesz részt új csapatával, a High Flying Birds-zel, így tehát bárhol összeszedhette a nem kívánatos betolakodót. Állítólag, mikor a pók előmászott a gitártokból, a road-ok is nagyon megijedtek, de végül egy pohár segítségével foglyul ejtették az állatot, és szakembereket hívtak, akik elszállították.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
konkoly 2012-09-05 08:38:03
Lesújtó.
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei