2012. november 12.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Deák Bill Gyula infarktust kapott - Kórházban ápolják

Vasárnapról hétfőre virradóra infarktussal kórházba szállították Deák Bill Gyulát. A legendás magyar blues-zenészt, aki néhány napja, november 8-án töltötte be hatvannegyedik életévét, jelenleg a Városmajor utcai Szív- és Érsebészeti Klinikán ápolják, miután életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Állapota stabil.

Deák Bill Gyula fia nyilatkozott édesapja állapotáról, akit hajnalban mentő vitt kórházba, ugyanis infarktust kapott. A gyors és szakszerű ellátásnak, és egy életmentő műtétnek köszönhetően a zenész állapotát sikerült stabilizálni, jelenleg az intenzív osztályon ápolják. Mint fia elmondta, előreláthatólag hosszadalmas rehabilitációra lesz szüksége, ráadásul sajnos kétoldali tüdőgyulladása is van, amely még inkább lelassíthatja a gyógyulás folyamatát. Hogy Deák Bill Gyula meddig szorul kórházi ápolásra, azt egyelőre még nem lehet megjósolni.

Deák Bill Gyula facebook oldalán a rajongók százai osztották meg jókívánságaikat, mindenki együtt szorít azért, hogy a magyar blues-legenda állapota javuljon. A zenész oldalát folyamatosan frissítik, így az érdeklődők nyomon tudják követni Bill állapotát. Fia a szívroham okairól szűkszavúan csak annyit mondott, hogy véleménye szerint magánéleti problémák vezethettek a betegségéhez.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei