2013. július 13.MTI
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Elhunyt Olvasztó Imre, az Indul a bakterház Bendegúza

Július 13-án, a Fót és Csomád közötti erdőben holtan találták Olvasztó Imrét, aki az 1979-ben forgatott Indul a bakterház című filmben, még gyermekként alakította Regős Bendegúz szerepét - értesült az MTI szombaton. A férfi egy fára akasztotta fel magát.

Az MTI úgy tudja: Olvasztó Imre holttestét szombat reggel a Fót és Csomád közötti erdőben találták meg. A haláleset körülményeit a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

A ma már kultuszfilmnek számító Indul a bakterház című filmet Mihályfy Sándor rendezte Rideg Sándor regénye alapján, a főbb szerepeket Olvasztó Imre mellett Koltai Róbert, Horváth Teri és Haumann Péter játszotta.

Az akkor 13 éves Olvasztó Imre Regős Bendegúzt alakította a filmben. A színészet világa nem érintette meg, felnőttként a nyomdaiparban helyezkedett el.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
péter 2013-07-15 11:06:28
Sok öngyilkos lesz még, a pszichiátriai intézmények hanyagsága, a háziorvosok korrupt, pénzéhes személytelen viselkedése miatt. Ha Olvasztónak komoly a h.orvosa, lehet hogy még élne. Az anyám tavaly lett öngyilkos, mivel a görény háziorvosa nem utalta be a megfelelő helyre. Ebben az országban annyi műhibát lehet csinálni , büntetlenül amennyit el se tudunk képzelni. Az ókori Perzsiában kivégezték az orvost, ha hibázott.
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei