2013. november 10.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Csillagot kapott a Hollywood Walk of Fame-en Mariska Hargitay

Édesanyja, Jayne Mansfield mellett kapott csillagot a Hollywood Walk of Fame-en (Hollywoodi hírességek sétánya) Mariska Hargitay magyar származású színésznő. A ceremóniát november 8-án tartották, a Különleges ügyosztály sztárját három gyermeke is elkísérte.

Mariska Hargitay 1964. január 23-án született a kaliforniai Santa Monicában, Jayne Mansfield amerikai színésznő és Mickey Hargitay Magyarországról emigrált testépítő, színész legkisebb gyermekeként. Mindössze hároméves volt, amikor édesanyja egy autóbalesetben meghalt.

Mariska első filmszerepét 21 évesen, a Vérszomjas szörnyecskék című produkcióban játszotta, majd számos egyéb filmben és tévésorozatban - többek között a Vészhelyzetben - tűnt fel. A legnagyobb sikert az Esküdt ellenségek spinoffja, a Különleges ügyosztály hozta meg számára, amelyben 1999 óta alakítja Olivia Benson nyomozót. A szerepért 2005-ben megkapta a Golden Globe-ot, 2006-ban pedig az Emmy-díjat is.

November 8-án az a megtiszteltetés érte, hogy saját helyet kapott a Hollywood Walk of Fame-en, közvetlenül Jayne Mansfield csillaga mellett.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei