2013. december 1.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Elhunyt Paul Walker, a Halálos iramban-filmek sztárja

November 30-án, 40 éves korában autóbalesetben meghalt Paul Walker, a Halálos iramban című akciósorozat egyik főszereplője. Az amerikai színész egy jótékonysági esemény után szállt be barátja kocsijába, amellyel egy lámpaoszlopnak csapódtak, és a helyszínen mindketten életüket veszítették.

Paul Walker 1973. szeptember 12-én született, a kaliforniai Glendale-ben. A szereplést gyermekként kezdte reklámokban, majd 1986-ban bemutatkozott a vásznon is, a Monster in the Closet című filmben. Feltűnt a Charles in Charge, a Ki a főnök?, az Angyali érintés című sorozatokban, valamint olyan mozikban, mint a Pleasantville, Koponyák, Prérifarkas Blues, A csaj nem jár egyedül és a Kéjutazás.

Legismertebb alakítása a Halálos iramban Brian O'Connere volt, akit összesen hatszor játszott el. A sorozat legújabb részének forgatása még nem fejeződött be. Hours című filmjét - amelyben egy Katrina hurrikán által sújtott apa bőrébe bújt - december 13-án mutatják be az Egyesült Államokban.Fotó: Paul Walker Facebook oldala

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
SANKASZKA[SUNLOVERDJ] 2013-12-14 18:56:10
R.I.P.,DEAR PAUL W.

Sajnálattal és örök szeretettel emlékezünk kedves, huncutkodó őszinte, szégyenlős mosolyára, bátor, örök szabadságvágyára és sebességrajongó energiájára. Úgy érzem, kellett volna számára is egy igazi és forrón szerető lelki társ, aki bárhol és barmikor elkísérve tudta volna lelkét és vágyait enyhíteni, relaxálni.

"WE ARE JUST TRAVELLERS HERE IN OUR EARTH HOME, BUT ONLY LOVE & SMILES CAN REMAIN"...ALEJANDRO KISS[REG.WRITER-W.H.CA.USA-CHAPT.WRITERS CLUB]

FELIZ NAVIDAD Y PROSPERO NUEVO ANYO E RELAJANTE SOLAS POR TODOS DEL MUNDO E VEHICULAS ADOROS...
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei