Napvilág.Net - Médiaajánlat

Az interneten tucatjával működnek hírportálok, azonban csak alig néhány olyan van közöttük, amelyik átfogó képet ad a kulturális élet eseményeiről. Ennek az űrnek a befedése érdekében hoztuk létre honlapunkat 2007 októberében. Azóta napi frissítéssel közlünk cikkeket filmekről, zenékről, fesztiválokról és a kultúra megannyi más területéről.

Portálunk dinamikus fejlődését mutatja, hogy havi szinten 15%-os látogatásnövekedést érünk el, híreinket egyre több partneroldal szemlézi és a direktlátogatások száma is erőteljesen gyarapszik.

Kiknek ajánljuk elsősorban a hirdetést?

- hanglemez-forgalmazók
- filmforgalmazók
- könyvkereskedők
- rendezvényszervezők
- kiállítóhelyek

Miért éri meg nálunk hirdetni?

A Napvilág.Net kulturális és szórakoztató hírportál látogatói célirányosan jönnek a honlapra, tehát eleve érdeklődést mutatnak a tárgykör iránt. Ebből következik, hogy bármilyen kapcsolódó és érdekes témában érdemes hirdetést elhelyezni. Szerveroldali méréssel rögzítjük, hogy egy bannert hány alkalommal hívtak le, illetve mennyi átkattintás történt.

Milyen formátumú lehet a banner?

Igyekeztünk a webfejlesztés során úgy alakítani a portált, hogy könnyen beépíthetők legyenek az elterjedt reklámméretek, ezért a legtöbb szokásos forma elhelyezhető.

Természetesen ezektől eltérő formátumú hirdetéseket is fogadunk. A részletes statisztikáról érdeklődjön Pákozdi Dávidnál a pakozdi[@]napvilag[.]net email címen.

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások