2007. november 12.Pohner Anikó
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

IndiaFest - ez már tiszta Bollywood!

Tánctól suhanó, színpompás szárikkal, hamisítatlan bollywood-i filmekkel és ínycsiklandozó indiai ételekkel várja november 22-én az IndiaFest látogatóit Budapest kultikus szórakozóhelye, a West-Balkán.

Nem, nem tévedés. Ezúttal nem a Hollywood-i moziipar a főszereplő, hanem "testvére", India büszkesége, Bollywood, mely utóbbi egyébként a gyártott filmek mennyiségével messze megelőzi Los Angeles-i rokonát. (A "Bollywood" kifejezés a Bombay és Hollywood szavak összevonásával keletkezett, és olyan, az indiai filmgyártás fellegvárában, Bombay-ban forgatott filmekre utal, melyeket a gyakori zenés-táncos jelenetek, kedvesen naív történetek jellemeznek.)


A program 19 órától indul, mikor is Jane Austen "Pride&Prejudice" "Büszkeség és balítélet" című világhírű regényéből bollywood-iasított filmet, a "Bride and Prejudice", vagyis a "Mátkaság és balítélet" tekinthető meg a hivatalosan is elismerten világszép Ayshwaria Rai főszereplésével.

21.30-tól Somi Panni és a Sivasakti Kalánanda Táncszínház dél-indiai templomi táncokkal szórakoztatja a nagyérdeműt, majd 23 órától DJ Milendee vezénylésével a látogatók hamisítatlan indiai bulizenére rophatják hajnalig - indiai csemegéket ropogtatva.

*

Időpont: 2007. november 22.
Cím: West-Balkán Étterem, Budapest VIII. Futó u. 46. Corvin sétány (az Üllői útról nyílik)
Belépő: 1.000.-Ft

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Csatlakozott:

2008-01-17

Írt kommentek:

12 db

sankaszka 2008-01-17 03:37:54
IMADOM,az indiai tancokat,indiai zeneket ,a Bollywoody filmeket,es talan kisgyerekkent "elvarazsolva"voltam az Azsia ezen csodas es magikusan csillogo vilagatol,kulturajatol.Szemelysen is ismertem indiai baratokat,nagyon tetszett,a "CHORI CHORI CHUPKE CHUPKE"cimu bollywoody dal.Tetszett ez a cikk...szivembol.TISZTELETTEL,S.ERDELYBO L.
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei