2007. december 14.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Legofülbevaló és bakelittáska - Wampolásra fel!

Aki eddig még nem vette nyakába a várost, hogy karácsonyi ajándékok után kutatva kis fabódék standjainak ezreit nézze végig, és csak mert unja a fagyoskodást, megvegye a huszonharmadik, névvel ellátott bögrét kedvesének, az el se induljon, egészen december 15-ig.

Több okból is érdemes kivárni ezt az időpontot, ugyanis ekkor rendezik a Gödör Klubban (ahol meleg van) a karácsonyi WAMP-ot (Wasárnapi Művész Piac), melyen fiatal iparművészek legkülönfélébb, a szokványostól igen nagy mértékben eltérő ajándéktárgyait vásárolhatjuk meg, és tehetjük majd a karácsonyfa alá. Talán elképzelhetetlen, de a fantasztikus kreativitással megáldott designerek olyan hétköznapi tárgyakból - sőt, olykor hulladékokból - varázsolnak ékszereket, ruhákat, táskákat, vagy egyszerű dísztárgyakat, mint egy zippzár, egy régi bicikli váza, vagy akár egy klaviatúra billentyűi.

A WAMP 2006 nyara óta minden hónapban megrendezésre kerül, azzal a céllal, hogy egyrészt lehetőséget biztosítson a hazai, ifjú iparművészeknek a megjelenésre, másrészt, hogy a nagyközönség előtt egészen új dimenziókat nyisson, már ami a "piacot" illeti. Nem hagyományos kirakodóvásárról van ugyanis szó: formabontó, újszerű ötletek megvalósulásával állunk szemben.

Aki ellátogat a WAMP-ra, amellett, hogy egyedi, igazán személyre szóló ajándékokkal örvendeztetheti meg szeretteit, közelebb kerülhet a modern design csillogó világához is.

*

Helyszín: Gödör Klub, Budapest, Erzsébet tér
Időpont: 2007. december 15-16. (szombat és vasárnap), 10.00 - 18.00

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei