2008. április 4.Pákozdi Dávid
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Rod Stewart fia autót lopott

Sean Stewart - a legendás brit énekes fia - feltehetően meglovasította ex-barátnője - Caleigh Peters - édesapjának kocsiját Los Angeles-ben, miután a 19 éves hölgy kikosarazta a sztárpalántát. Jon Peters Hollywood-i producer szóvivője sajtótájékoztatón elárulta, hogy az eset előtt Caleigh szakított Sean-nal és már telefonhívásait sem fogadta szívesen. Ezután ment az ifjú titán a lány családjának házához és orozta el az autót.

Sean felhívta ex-ét és a következőket mondta neki: Gyere és találkozz velem, ha vissza akarod kapni apád kocsiját!
Amikor a producer - aki részt vett a "Szupermen visszatér" és a "Flashdance" című filmek készítésében is - megkérdezte lányát, hogy tud-e valamit a lopásról, Caleigh letagadta az ijesztő telefonbeszélgetést. Csupán két nappal később vallotta be, valójában falazott kidobott barátjának. Nem kellett szerencsére sokáig keresgélni az elkötött járművet, hamar megtalálták egy közeli szórakozóhely parkolójában. Ez azonban nem vigasztalja túlságosan a filmgyáros papát, már meg is tette a feljelentést lopás vádjával.

Talán nem meglepő, de Sean Stewart ügyvédnője szerint máshogy történtek az események. Állítása szerint Sean amint értesült az őt ért vádról, azonnal felvette a kapcsolatot az ügyben eljáró rendőrrel és elmondta neki, Caleigh saját maga adta kölcsön apja autóját.

Az ifjabb Stewart számára nem ez az első eset, amikor szembekerül a törvénnyel. Még 2002-ben 90 napos felfüggesztett börtönbüntetést és pénzbírságot rótt ki rá az illetékes bíróság, mivel eszméletlenre vert egy fiatal férfit, aki sérelmezte, hogy Sean ráköpött kocsijának szélvédőjére. Stewart elfogásakor a rendőrök kábítószert is találtak nála, ezzel tetézve a bajt. Az idén 27 éves zűrös életű aranyifjú a mostanihoz hasonlóan azokat a vádakat is tagadta. Tette mindezt annak ellenére, hogy a megvert Jason Rogland-ot a "Szupermen" sorozat főszereplője, Dean Cain védte meg a súlyosabb sérülésektől.

Amennyiben most nem sikerül a méregdrága óradíjú ügyvédnek kihúznia a bajból, Sean ezúttal valószínűleg letöltendő szabadságvesztést kap "jutalmául". Talán akkor az apuka, Rod Stewart is elgondolkodik azon, mit ronthatott el nevelés közben.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
fater 2008-04-08 00:24:40
ÉSAKKORMIVAN? Nem ölt meg senkit tudtommal%
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei