2008. április 7.jka
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Tavaszi Kertészeti Fesztivál - minden ami kert

Idén először kerül megrendezésre Székesfehérváron a Tavaszi Kertészeti Fesztivál, ahol a kertészkedés szerelmeseit várják a szervezők április 11-től 13-ig a Bregyó Sportcentrumba.

Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet - tartja a mondás, és a virágkedvelők igazán nem fognak csalódni, ha ellátogatnak április második hétvégéjén Székesfehérvárra. Káprázatos színkavalkád fogadja majd a látogatókat, de a gyönyörű virágbemutatón és vásáron kívül még lesz díszfaiskola, örökzöldek, kaktuszok és vízinövények is.

Természetesen mindebből vásárolhat is az érdeklődő, de nemcsak a növényeket, hanem a kertészkedés egyéb kellékeit is megtaláljuk az esemény ideje alatt a fesztiválon. Érdemes évi kertészeti bevásárlásunkat is itt intézni, hisz a kertészeti gépek, szerszámok sokaságából választhatunk majd ezen a hétvégén.

Aki egyedivé akarja varázsolni kertjét, az az iparművészek és kézművesek saját készítésű darabjaival gazdagíthatja háza táját.
Ha nem költekezni akarunk, akkor is megéri elmenni, hisz a gyönyörű látványon kívül szakmai tanácsokat is kaphatunk, különböző bemutatókon avatnak be a kertépítés fortélyaiba a szakemberek, a növényvédők pedig hasznos tippeket adnak majd kertünk szépségének megőrzésére.

A fesztiválra érdemes az egész családnak ellátogatni, a gyermekeknek külön programokkal kedvesnek a szervezők.

*

Tavaszi Kertészeti Fesztivál
Kiállítás és Vásár
Időpont: 2008. április 11 - 12 - 13.
Nyitva tartás: naponta 9.oo - 18.oo
Helyszín: 8ooo Székesfehérvár, Bregyó köz
Információ: K.R.L. Kft - Art-Fest Rendezvény Stúdió
telefon: 06/20-9530-559,
weboldal: www.artfest.hu
e-mail: artfest@artfest.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei