2008. május 23.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Napozz és repülj - Napozórandi a Városligeti Műjégpályán

Különös rekordkísérletre készülnek a hétvégén a Városligetben: az a cél, hogy a lehető legtöbben napozzanak egyszerre a városban. Törölközőn, pléden, szivacson, kinek hogy tetszik, a lényeg, hogy a direkt ezért homokosított-füvesített Műjégpálya megteljen a napfürdőző sokasággal.

Május 24-én a nevettető Bagi - Nacsa páros veszi kézbe a mikrofont, ők töltik be a házigazda szerepét, hogy a jó szórakozás garantált legyen. De természetesen nem lenne teljes az öröm, ha nem volnának nagyszerűbbnél nagyszerűbb programok is ezen a szép szombati napon. A különböző sportprogramok mellett a Magyar Strandfoci Válogatott bemutató mérkőzést játszik, de lesz gördeszkabemutató, sőt, aki kedvet érez egy kis ugrabugrálásra, Norbi és Réka beach aerobic show-ját nézve megteheti.

Délután aztán Bagiék is színpadra lépnek, majd pedig az Anselmo Crew ad fergetegesnek ígérkező koncertet. A kilenctagú banda a mai városi tánczenéket keveri az autentikus világzenével, így elkerülhetetlen, hogy táncolásba forduljon minden bulijuk. A koncerten bizonyára bemutatásra kerül majd jó néhány dal az idei Urban Snacks című második nagylemezükről.

A kezdeményezés mögött az IBUSZ utazási iroda áll, így talán nem meglepő, hogy üdüléssel kapcsolatos nyereményekre is számíthatnak a napozók. A legszerencsésebbek Korfu szigetére látogathatnak el, különgéppel, hogy ott folytathassák a Városligetben megkezdett napozást.

Az esti órákban aztán a United készteti sikításra a tinilányokat és a romantikus lelkületű egyéneket, s miután Pély Barnáék kellőképpen felkészítették a közönséget, a Ladánybene 27 lelazító, reggae muzsikájukkal teszik fel az i-re a pontot. "Kell egy ház, lenn az óceán partján" - dalolhatjuk majd együtt a zenészekkel, és kicsit tényleg úgy érezhetjük majd, hogy a hatalmas víztömeg nyaldossa lábunkat a Műjégpályán. De ha mégsem, még mindig ott van Korfu...

*


Napozórandi a Városligeti Műjégpályán
Helyszín: Budapest, Városligeti Műjégpálya
Időpont: 2008. május 24. 11:00-22:00
Bővebb infó: www.ibusz.hu/napozorandi

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei