2008. augusztus 30.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

X. Madzagfalvi Napok - hagyományőrzés és szórakozás Békésen

Három napon keresztül kap főszerepet a kultúra és a sport Békésen szeptember első hétvégéjén: tizedik alkalommal rendezik meg ugyanis a Madzagfalvi Napokat, mely a hagyományőrzést és a szórakozást egyszerre tűzte ki célul. A rendezvény minden korosztálynak kínál izgalmas programokat.

Számtalan sport- és kulturális program várja a Békésre látogatókat, felsorolni is nehéz volna azt a színes kínálatot, amivel a szervezők készültek. A gyerekek Bodrogközi Rita zenés műsorát élvezhetik, de lesz kisállat-simogató, díszmadár-kiállítás, a Madzagfalvi ovi-bulin pedig a Békési ovisok mutatkoznak be. Egész nap várják az érdeklődőket a kirakodóvásár standjai, pénteken este pedig Nagy Feró és a Beatrice ad koncertet.

Szombaton rendezik a Családi Indiánkenu Túlélőversenyt, melyre minden bátor jelentkezőt szeretettel várnak. De lesz tenisz-kupa, sakkverseny, kishal-fogó verseny, sőt, a III. Madzagfalvi Cicaszépségverseny is ezen a napon kerül megrendezésre. Délután motoros felvonulás és streetfighter show várja a közönséget, este pedig a Pink Floyd Tribute Band szórakoztatja az egybegyűlteket.

Vasárnap futóversenyek, országos utánpótlás gyaloglóbajnokság, és Gyermek Kispályás Labdarúgótorna lesz, illetve ezen a napon rendezik a békési tájjellegű ételek főzőversenyét, melyen idén a burgonya kapja a főszerepet. Egy Guinness rekordot is szeretnének állítani, méghozzá a 2008 adagos Madzagfalvi kötöttgaluskaleves-főzés rekordját. Délután Kutyaszépségversenyt tartanak, majd a Békési Tehetségek Rockzenei Találkozója ígér kellemes kikapcsolódást, ezután pedig robbanómotoros modellautó-bemutató lesz. Este Charlie koncertezik, majd zenés tűzijáték zárja a rendezvényt.

***


X. Madzagfalvi Napok
Helyszín: Békés
Időpont: 2008. szeptember 5-7.
Bővebb infó és részletes program:
http://www.bekesvaros.hu/madzagfalvi/index.php

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei