2008. november 11.Oroszlán
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Ünnepeltek a Dallas szereplői

Több ezer rajongóval együtt ünnepelték a Dallas című amerikai tévésorozat sztárjai az első epizód bemutatásának 30. évfordulóját szombat este. A Southfork Ranch-en kerti sütögetésre gyűltek össze az egykori szereplők és a világ minden tájáról érkezett rajongók.

A színészek közül az eredeti terveknek megfelelően ott volt Larry Hagman, azaz Jockey Ewing, Patrick Duffy, vagyis Bobby Ewing, és Linda Gray, aki Jockey feleségét, Samanthát alakította. Végül a kezdeményezéshez csatlakozott és meg is jelent a partin Ken Kercheval (Cliff Barnes), Steve Kanaly (Ray Krebbs), Susan Howard (Donna), Charlene Tilton (Lucy), valamint a kevésbé ismert Audrey Landers (Afton Cooper) és Mary Crosby (Kristin Shepard).

A rajongók között volt egy 67 éves indiai nő, aki éppen a sorozat indulása előtt költözött az Egyesült Államokba. A megjelent szereplőkkel aláíratott egy Jock Ewingot ábrázoló festményt, majd lefényképeztette magát a sztárokkal. Egy 65 éves Dallas környéki nő egy sárguló, gyűrött papírdarabbal jelent meg, amelyen Patrick Duffy 1978-as autogramja volt. Ezt 30 év után újra aláíratta a színésszel. Egy házaspár pedig egyenesen Írországból érkezett a grillpartira.

A Dallast 1978-tól 1991-ig sugározták az Egyesült Államokban.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei