2009. február 19.Ujvári Barbara
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Brit hétvége a Comedy Centralon

A magyar humorcsatorna meghajtja fejét a britek előtt. Március első hétvégéjét ugyanis az angol gyártású sorozatoknak szenteli a Comedy Central. Mr. Bean, azaz Rowan Atkinson életrajzi filmje mellett a Fekete Viperában is nevettet, de képernyőre kerül a Waczak szálló több epizódja is.

A magyar és az animációs hétvége után ismét tematikus napokkal jön a Comedy Central Magyarország. Ezúttal az angol humor kerül előtérbe. A Waczak szálló közkedvelt alakjai március 7-én szállják meg a képernyőt. Jön Basil, aki nem szívleli a vendégeket, durván bánik a személyzettel, sznob és a felesége is halálra gyötri. A szállodai kalandok után Mr. Bean történetével ismerkedhetnek meg az angol humor kedvelői. A Mr. Bean történetében a sorozat születésének titkaira derül fény, de az őt alakító Rowan Atkinson-ról is előkerül egy-két gyerekkori videó.

A vasárnap is Rowan Atkinson felejthetetlen alakításával telik a Comedy Centralon. A Fekete Vipera epizódjaiban az angol történelem kissé más megvilágításba kerül. A hétvégén képernyőre kerülő részek az I. világháborút és az azt megelőző időszakot dolgozza fel. E mellett pedig műsorra kerül a Fekete Vipera karácsonyi különkiadása is. A egy órányi angol humor Charles Dickens Karácsonyi ének című művét parodizálja, Rowan Atkinsonnal a főszerepben.

A brit hétvége programja:

március 7., szombat
14:00 - 20:00 Waczak szálló
20:00 - 21:00 Mr. Bean története

március 8., vasárnap
14:00 - 20:00 Fekete Vipera
20:00 - 21:00 A Fekete Vipera karácsonyi éneke

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei