2009. március 20.Ujvári Barbara
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Hollywoodi csillogás és sztár-kavalkád a Women of the year díjátadón

Tegnap este hazánkban először ítélték oda a Glamour Women of the year díjait. A hazai sztárok legszebb ruháikat magukra öltve érkeztek a partyra, ahol kiderült, az olvasók kit ítéltek a legjobbnak a meghirdetett hat kategóriában. A hajnalig tartó Women of the year gála az idei év eddigi legjobb hangulatú és legtrendibb bulija volt.

Amerika és Anglia után végre Magyarországon is megrendezték a Glamour Women of the year díjátadót. Tegnap este derült ki, hogy az olvasók szerint ki a legjobb modell, divattervező, énekesnő, sportolónő, melyik ismert hölgy öltözik a legjobban és ki a legsármosabb férfi. Tizenegyezer szavazat érkezett a magazinhoz. A hatalmas érdeklődés a partyn is megmutatkozott. A jelölteken kívül a hazai sztárvilág is izgatottan várta az eredményt. Debreczeni Zita egy földig érő Armani ruhában érkezett, míg többen a minire szavaztak. Dammak Jázmin és Szekeres Nóri csillogott, míg Zséda egy sötét bordó ruhát választott a különleges alkalomra.

"Nagyon jó este volt, egy igazán kellemes hangulatú, trendi buli volt. Olyan, amilyen igazán illik a magazinhoz." - mondta Zsédenyi Adrienn, aki a legjobb énekesnőként vehette át a Women of the year díját. - "Rengetegen szavaztak, ami nagyon jól esik. Amikor dolgozom, lemezt készítek, a jó ízlésemre, az ösztöneimre hagyatkozom és bízom abban, hogy ami engem boldoggá tesz és inspirál, az a közönségnek is tetszik majd. Ez most a jelek szerint sikerült, ami nagyon jó érzés." - tette hozzá az énekesnő.

Zséda mellett több a Megasztárban feltűnt tehetség is jelöltként volt ott a díjátadón: Tóth Vera, Tóth Gabi és Dér Heni is esélyes volt az elismerésre, míg a tegnap piros mini ruhában pompázó Bartók Esztert a legjobban öltözött hölgyek között jelölték. A zakós-nadrágos eleganciát kedvelő Demcsák Zsuzsa és Kiss Ramóna is divatérzéke miatt vált esélyessé, de végül Erős Antónia vihette haza a legjobban öltözött nőnek járó díjat. Az egyetlen férfi kategóriában igazi meglepetés született. Világbajnok motorversenyzőnk, Talmácsi Gábor mindenkit maga mögé utasított.

"Nagyon megható ez az elismerés. Biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok a jelöltek közül a legsármosabb, de a közönség szeretete hatalmas, ami nagyon jólesik és inspiráló." - vallotta be Talmácsi Gábor.

A sportolónők közül Görbicz Anita lett a Glamour olvasók kedvence, míg a divattervezőként Nanushka bizonyult a legjobbnak. A fiatal tervezőnek Zoób Kati adta át a rangos elismerést, míg a modellek közül Pataki Ági hirdetett győztest. A New Yorkból épp hogy hazaért Mihalik Enikő vehette át a szobrocskát. Gallusz Niki lett az este különdíjasa. Az énekesnőt Szilly Nóra, a Reflektor TV háziasszonya ismerte el "A legőszintébb" díjjal.

A Danubius Pirítós műsorvezetője, Rákóczi Ferenc műsorvezetőként vette birtokba a színpadot, míg Rúzsa Magdi zenekarával három dallal szórakoztatta az ezer fős vendégsereget. A díjátadó után együtt ünnepelt mindenki. Szekeres Nóri birtokba vette a táncparkettet, Tóth Gabi egykori kedvesével, Palcsó Tomival csevegett, de legújabb tinisztár, az Álom.net főszereplője, Labancz Lilla is feltűnt. Keleti Andrea férjével mulatott, de Kovácsovics Fruzsi és Haumann Petra is párja társaságában élvezte a hajnalig tartó party-t.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
black wather 2009-03-21 14:31:41
Szekeres Nóráról már régóta tudni lehet,hogy a Celebbulik egyik R-RONGYA!Akik rendszeresen járnak ilyen bulikra azok tudhatják,hogy már lefogdosta egy pár Celeb.Mióta férje elment Németbe forgatni
azóta nemcsak az OPERABÁLON,hanem a csütörtökön megrendezett
Glamour bulin is ölelkőzött tánc közben Danny Blue-val!A gyönyörűszép kivágott hátú ruhájába .Amibe épphogy csak a fenekét nem lehetett látni.Bár a melleit is igen mély dekoltázsban villantgatta. Sőt ez csak az a része amiket a nézők egy része lát!Amit viszont nem az a világ előtt is titok marad.Gratuláljunk hát a példaképes családanyának!!
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei