2009. március 21.Klátyik Heni
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Tehetségeket keres az MTV

Az MTV Push - a Music Television nemzetközi kezdeményezése alapján - hazánkban is elindult, és több nagyon tehetséges zenekar is lehetőséget kap a bizonyításra. A program tagjai olyan fiatal és tehetséges előadók, csapatok, akik beleillenek az MTV Hungary arculatába, és megérdemlik az igazi lehetőséget.

Tanácstalan vagy abban, hogy melyik banda a legmenőbb mostanság? Az MTV könnyedén tud ezen segíteni! Az MTV PUSH célja, hogy bemutassa a legmenőbb és legtehetségesebb előadókat, és természetesen megmagyarázza, hogy miért is pont őket választotta.

"Az MTV Push egy új MTV zenei támogatási rendszer. Szeretnénk megteremteni csatornánk saját zenei sztárjait mind nemzetközi, mind hazai szinten, ezért kiemelten fogjuk támogatni azokat az előadókat, akikben hiszünk." - árulta el Lengyel Attila, az MTV programigazgatója. - "A külföldi MTV Push mintájára kidolgoztuk a lokális, magyar MTV Push talent management programot. Évente 4-5 magyar MTV PUSH előadó bemutatását tervezzük. Célunk, hogy segítsük az MTV Hungary arculatába illő fiatal, tehetséges magyar előadókat, zenekarokat is."

Az induló magyar MTV PUSH csapat tagjai még nem véglegesek, de szóba jött a the hated tomorrow, az Odett és a Go Girlz, a Hősök, és a Jacked neve is.

Az első két, nemzetközi szinten támogatott zenekar a Metro Station és a White Lies, és hamarosan a Veronicas nevű ausztrál ikerlány-duó is csatlakozik hozzájuk.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
Zoltán 2009-04-25 12:17:32
Ez csak üres duma, szerintem csak azok juthatnak be akinek valamilyen ismerőse van az MTV-nél.
Biztos forrásból tudom hogy azok az önjelölt sztárok akik még a kottát sem ismerik, úgy válogatják ki a Demó anyagokat, hogy meg várják míg összegyűlik egy ládával, aztán eldobják ezeket.

Ti szerintem szélhámosok vagytok, de ez az én véleményem egy külföldi véleménye aki nem is itt született. Én is egy feltörekvő énekes vagyok de eddig csak igérgetéseket kaptam az MTV-től.A magyar könnyűzenei világ szarban van és sajnos nem a tehetség számít, hanem a pénz és a kapcsolatok. Undorodom tőletek !!!!!
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei