2009. március 24.Veréb Kata
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Danubius Pirítós - munkába álltak a műsorvezetők

A Danubius Pirítós mai adásában Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani összebalhézott azon, hogy melyikük ért és mennyire a kétkezi munkához. Feri váltig állította, hogy neki nemcsak a szája, de a keze is jár ha munkáról van szó, így kirohant a stúdióból és beállt dolgozni egy cukrászdába, ahol óriási sikert arattak mignonjai.

Természetesen ezt Vadon Jani sem hagyhatta szó nélkül, ezért átballagott a szomszédos pékségbe és pogácsát sütött, sőt egy rövid időre eladónak is beállt.

Balázs nem érzett késztetést arra, hogy megmutassa, megy neki a stúdión kívüli munka, ezért ő a Rádióból irányította az eseményeket.

"A pékségben rögtön a mélyvízbe dobtak, már a tizedik másodpercben kiszolgáltam, figyeltem nehogy odaégjenek a pogácsák, koncentráltam, hogy pontosan adjak vissza. Nem is gondoltam, hogy ez ilyen komplett tevékenység. Minden elismerésem annak, aki reggeltől estig csinálja. Egyébként tőlem tényleg nem áll távol a kétkezi munka, dolgoztam már könyvtárosként,
költöztetőként, de a budapesti tejipari vállalatnál is kőkemény fizikai munkát végeztem.
" - mondta nevetve Vadon Jani.

"Számomra sem idegen a kétkezi munka - mondta Rákóczi Feri - úgyhogy bár néha megremegett a kezem ahogy a kis cseresznyéket rávarázsoltam a mignonokra, de szerencsére biztosítottak arról, hogy ha a mikrofont szeretném lecserélni, akkor cukrászként bármikor megállom a helyemet."

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei