2009. március 25.Ujvári Barbara
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Hajós András Magánszáma ismét képernyőn

Hajós András sokat látott és számos televízió csatornát megjárt médiaszereplő. A zenész első önálló talk-showját most a Comedy Central Magyarország is műsorára tűzi. A Magánszámban számos ismert ember megfordul, de nem maradnak el Hajós András kis zenés blokkjai sem.

Április közepén egy újabb hazai kedvenc tűnik fel a Comedy Central műsorán. Hajós András Magánszáma április 13-án 19:00 órakor jelentkezik a magyar humorcsatornán. A műsor ötvözi a stand up - comedy és a talk show elemeit. Természetesen nem maradnak el a Hajós Andrástól szinte már megszokott humoros zenei blokkok sem. A zenésznek műsorvezető-társa is lesz Dr. Debreczeni László személyében, aki egy ütött-kopott 30 éves plüssmackó. Hajós András önmagát adja, az őt érdeklő témákban kérdezi az őt érdeklő embereket, így a vendégek sorában olyan nevek fordulnak meg, mint Jancsó Miklós vagy épp Lovasi András.

"Én nagyon büszke vagyok a Magánszámra és a Késő estére is. Mindkét műsorban, mint gyártó producer vettem részt, így ez a két produkció igazán, száz százalékig én vagyok." - mondta Hajós András. - "A Magánszám első adásakor álltam először kamera előtt, ez alapozott meg mindent, így ez különösen kedves a szívemnek. Boldogan emlékezem vissza az adásokra és örülök annak, hogy újra láthatóak lesznek ezek a műsorok." - tette hozzá az énekes.

Akinek pedig ez még nem lenne elég, az a Magánszám után repetázhat az ismert televíziósból, hiszen 23:00-tól a Késő este Hajós Andrással-t sugározza a Comedy Central. Hajós András híveinek kötelező mindkettő, de annak is érdemes a magyar humorcsatornára kapcsolni, aki még nem pillantott bele korábban a talk-showk egyetlen részébe sem.

Magánszám - Üljön le Hajós Andrással és Késő este Hajós Andrással!
Április 13-tól hétfő esténként 19:00-kor és 23:00-kor a Comedy Centralon.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
Mt. 2009-04-20 22:49:09
Én örülök neki. Bohóckodjon csak. Én nevetek.
nem
regisztrált
kató 2009-03-25 13:19:57
Ezt a tehetségtelen pasit minek engedik képernyőre? Nem elég neki a heti-hetes, ott kibohóckodhatja magát.
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei