2009. április 15.Dallos Judit
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Elvis Presley harminc évvel halála után építkezni kezd

Elvis Presley a zene Királya. Mindig is az volt és mindig az is marad. Nevét mindenki ismeri, járjon akár négykézláb kúszva, vagy már botra támaszkodva. Koncertjein lányok ezrei sikoltoztak jellegzetes mozgása és a Love me tender dallamai nyomán. Ugyanezen lányok ezrei sírták tele párnáikat, mikor a Király - fájdalmasan korán - 42 éves korában elhunyt.

Elvis Presley szülővárosában, Tupeloban most arra készülnek, hogy valóra váltsák a rock and roll legenda álmát. Elvis ugyanis mindig is arra vágyott, hogy a városban egy ifjúsági központot hozzon létre. Rajongói remélik, hogy az álom ötven évvel megszületése után most valóra válhat.
A Tupelo Elvis Presley Rajongói Klub a tavalyi évben már megszerezte az engedélyt Mississippi törvényhozó testületétől. Most már csupán az anyagiakon múlik a központ felépítése.
Ahogy a Klub elnöke, Scott Reese elmondta, Elvis 1956-ban és 1957-ben is tartott jótékonysági koncerteket Tupeloban, azért, hogy pénzt szerezzen a központra. Azonban az egészen idáig nem épült meg.
A Klub abban bízik, hogy összefogva a város vezetésével és a Tupelo Aqautic Club-bal, sikerül felépíteniük a központot, amire a Király mindig is vágyott.
"Mindig is ezt szerette volna: gondját viselni a város keleti felének, ahol ő is felnőtt." - mondta Scott Reese.
Ugyan Presley tizenhárom éves korában elköltözött Tupeloból Memphisbe, soha sem felejtette el, honnan jött.Elvis Presley (1935. január 8. - 1977. augusztus 16.)

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
Balog Zsolt 2009-06-26 18:55:14
ELvis Presley volt a király remek énekes volt a Jailhouse rock az a kedvencem mindközül
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei