2009. május 11.Dallos Judit
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Marilyn Monroe soha nem látott fotói élete utolsó napjairól

Norma Jeane Baker, vagy ahogy a világon mindenhol ismerik, Marylin Monroe 1962. augusztus 5-én, 36 éves korában halt meg. Halálát akkor valaki vagy valakik mindenáron öngyilkosságként akarták elfogadtatni a nyilvánossággal. Azóta azonban egyre több bizonyíték szól amellett, hogy a szőke szépség nem önkezével vetett véget életének.

Marilyn Monroe halálát a mai napig összeesküvés elméletek tömkelege próbálja magyarázni. Közülük a legtöbb arra következtet, hogy a színésznőnek a Kennedy fivérekhez fűződő viszonya miatt kellett meghalnia.

Nemrégiben eddig soha nem látott fényképek kerültek elő, amelyek a Monroe halála előtti hétvégén Nevadában, a Tahoe tónál készültek, ahova a színésznő Frank Sinatra koncertjére érkezett. A képeken egy boldog Marilyn látható, aki jókedvűen bolondozik barátaival, többek között Sinatraval és a maffiavezér Sam Giancanaval. Akkor még egyikük sem láthatta előre az öt nappal későbbi tragédiát.

Még érdekesebbé teszi a képeket, hogy rajtuk Peter Lawford is látható, aki állítólag benne volt a Marilyn elleni összeesküvésben. Egy FBI akta szerint Lawford, aki Bobby Kennedy sógora volt, segített abban, hogy Monroe halálát öngyilkosságnak álcázzák.


Marilyn Monroe és Buddy Greco


Azon a nevadai hétvégén a társaság tagja volt Buddy Greco, jazz zongorista is. Ő volt az, aki több mint negyven évig őrizte a most nyilvánosságra hozott képeket. Greco, aki most 82 éves, úgy emlékszik, hogy a színésznő igen jó hangulatban volt, azonban ahogy közeledett a kirándulás vége, egyre rosszkedvűbb lett.

- Emlékszem, csodálatos hétvége volt. Marilyn egy zöld sálat viselt, zöld cipővel, zöld nadrággal és zöld blúzzal. Egyszerűen mesésen nézett ki. Mintha azt hallottam volna, hogy Joe DiMaggioval arról beszéltek, talán újra összeházasodnak. De ebben nem vagyok biztos.

A képek iránt már most hatalmas az érdeklődés. Érkezett rájuk már 7500 dolláros ajánlat is. A számítások szerint azonban, ha valaha kalapács alá kerülnek, még ennél is többet érhetnek.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
sobrijóska 2011-05-29 11:12:02
Úgy tűnik, hogy továbbra sem láthatjuk a képeket! Csak nem "titkosították" 100 évre?! Mert manapság ez nagy divat! Azt pedig, hogy gyilkosság, vagy öngyilkosság, ugyanúgy sosem tudhatjuk meg, mint azt, hogy ki volt J.F.Kennedy igazi gyilkosa.
nem
regisztrált
Laurka 2011-05-20 16:12:59
És hol vannak a soha nem látott fotók???
nem
regisztrált
brigike 2010-07-11 11:33:58
tutira gyiklosság volt!megölték a világ leggyönyörübb nőjét!!!!NYUGODJ BÉKÉBEN M.N!!!!!!
nem
regisztrált
maki 2010-04-22 09:05:39
egyetértek. biztos vagyok benne, hogy nem öngyilkosság történt..az egész ügy nem stimmel, a kennedyek pedig elmehetnek a p****ba..
nem
regisztrált
Laura 2010-01-28 04:11:30
Hasznosnak találtam. Marilyn halála 1értemüen gyilkosság volt. A legszebb Nő akit valaha is láttam.
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei