2009. május 12.Dunai Dóra
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Placc - új helyszínnel bővül a Nemzeti Színház repertoárja

Bár lassan az évad végéhez közeledünk, a Nemzeti Színházat mégis érdemes lesz majd nyáron is bőszen látogatni. A pénteki nappal ugyanis új darabbal bővül a színház repertoárja: május 15-től finom italokkal, jó zenével és gyönyörű panorámával várja a kikapcsolódni vágyókat a Placc.

Péntek este tíz órával nyitja meg kapuit Budapest új szabadtéri szórakozóhelye, mely előreláthatólag egészen szeptember végéig várja látogatóit. Az új térrel Alföldi Róbert, a színház igazgatója szeretné élővé varázsolni a színházat, hogy ne csak az előadások miatt nézzenek be az emberek, hanem valami egészen másért is. Az biztos, hogy már csak a panoráma miatt is érdemes lesz ellátogatni ide, ugyanis az egyes esték alkalmával a fellépők mögött a Gellért-hegy és a Szabadság szobor lesz látható.

A Duna-part melletti helyszínen egyaránt lesz dj pult és színpad is, hiszen élő zene is felcsendül majd, de összességében a hely zenei kínálata a Petőfi rádiót kedvelők körében lesz népszerű, hiszen az ilyen típusú dallamokra lehet majd mozogni, de az ötletgazdákat idézve: "nem lesz megőrülés". Középen áll majd egy stilizált körhinta lovacskákkal, csészebeülőkkel, és elmaradhatatlan koktélpulttal.

Annak, aki igényes kikapcsolódásra és minőségi szórakozóhelyre vágyik érdemes lesz leugrani a Placcra. Gyönyörű panorámát, kellemes környezetet, finom italokat, és igényes zenét ígér, ahol az is megeshet, hogy a szomszédos asztalnál Péterfy Bori szürcsöli majd koktélját...

Cím: Budapest, IX. kerület, Bajor Gizi park 1.
Nyitva tartás: 17.00-02.00/04.00 (előreláthatólag)
Belépő: nincs

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei