2009. május 16.Dallos Judit
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Elton John és Eminem túl a barátságon

Az egyikőjük évtizedek óta a pályán van, nevéhez kellemes dallamok, lágy melódiák és hatalmas rózsaszín napszemüvegek kötődnek. A másik szintén régóta van a zenei pályán, de - mind emberi, mind pedig zenei - stílusa igen messze áll az előbb említettől. Mégis, van ami összeköti a tüzet és a vizet, azaz Elton Johnt és Eminemet.

Valószínűleg még ők maguk sem gondolták volna, hogy egyszer barátságot fognak kötni. Sőt ami kettejük között van, az már több, mint barátság. A két énekes ugyanis igen közel került egymáshoz, hiszen Elton John volt az, aki mindvégig támogatta a rappert abban, hogy sikerüljön leszámolnia drogfüggőségével.

Eminem második kózházi kezelése után hazatérve tudta, hogy eljött a pillanat, amikor megálljt kell parancsolnia függőségének. Ekkor fordult Eltonhoz támogatásért, hiszen tudta róla, hogy korábban ő is hasonló problémákkal küzdött. Így kezdődött a két énekes kapcsolata, ami az évek alatt barátsággá alakult.

Később Eminem és Elton John együtt jelentek meg a Grammy-díj átadón és azóta is rendkívül szoros kapcsolatban maradtak. Elton -ismerve a nehézségeket, amin a rapper keresztülmegy - hetente többször is felhívta Eminemet, hogy tanácsaival bátorítsa őt a drogokkal folytatott harcban.

Látva magunk előtt a cukorka színű öltönyökben pompázó Elton Johnt és a kemény külsejű Eminemet, nehezen tudnánk kevésbé összeillő párost elképzelni. Azonban úgy tűnik mégis igaz a mondás: az ellentétek vonzzák egymást!

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei