2009. május 19.Dallos Judit
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Vége Katherine Heigl önkéntes száműzetésének

A hazánkban is igen népszerű kórházsorozat, a Grace Klinika szőke doktornője, Katherine Heigl a tavalyi évben szokatlan lépésre szánta el magát. Heigl ugyanis maga kérte az Emmy-díjakat odaítélő szövetséget arra, hogy a versenyben őt számításba se vegyék, mondván, a forgatókönyvnek "hála", nem tudott az évadban elfogadható alakítást nyújtani.

Katherine Heigl igen fiatalon kezdte kamera előtti pályafutását. Karrierje modellkedéssel indult, mindössze kilenc éves korában. Több kisebb szerep után 1994-ben kapta meg első filmes főszerepét, nem is akárki oldalán. Hiszen az Apám a hős című filmben Gerard Depardieu mellett komédiázhatott. Azóta számos filmben láthattuk már, de nevét igazán ismertté a Grace Klinika dr. Izzie Stevensének megformálása tette.

A népszerű kórházsorozat készítői természetesen igen meglepődtek, amikor a szép szőkeség nem kívánt részt venni az Emmy-díjakért folytatott versenyben. Sőt, igen rossz néven vették a színésznő kérését. Talán nem is véletlen egybeesés, hogy a Katherine Heigl által alakított doktornőnél nem sokkal később agydaganatot diagnosztizáltak. A kérdés, hogy mi lesz a sorsa, még mindig nyitott.

Talán ennek fényében nem túl meglepő Katherina bejelentése, miszerint idén már ismét beszáll az Emmy-díjért folytatott küzdelembe. Így 2007-es győzelme után meglehet, hogy idén egy újabb elismeréssel gazdagodik a szép színésznő pályafutása.


Vajon idén is láthatjuk majd ezt a mozdulatot?

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei